Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, deputat PNL de Alba: Debirocratizarea pentru energie verde și agricultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Debirocratizarea pentru energie verde și agricultură

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat un proiect de lege, pe care l-am inițiat ca deputat liberal, impreuna cu ex-deputatul Claudiu Racuci, referitor la debirocratizare.

Legea prevede exceptarea de la obținerea avizelor pentru Autorizațiile de construire, in cazul anexelor gospodărești din jurul exploatațiilor agricole, dar și pentru montarea panourilor solare care produc energie verde. In calitate de fost presedinte al Comisiei de Administrație Publica, am initiat și transformat in lege mai multe proiecte de lege, care au însemnat fie reducerea numărului de avize pentru autorizații, fie eliminarea lor.

Pentru ca simplificarea procedurilor și debirocratizarea, înseamnă mai putine cozi și mai putine bătăi de cap. In cazul montării panourilor foto-voltaice și a echipamentelor necesare pentru producerea energiei verzi, simplificarea va ajuta și la creșterea gradului de absorbție al fondurilor europene.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputatilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea