Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Comunicat de presă – finalizare proiect: „RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ROBIMEX SRL”

Andreea Ștefan

Publicat

în

COMUNICAT DE PRESĂ

 Data publicării (18.02.2019)

”RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ROBIMEX SRL”

                     SC ROBIMEX SRL, cu sediul în Municipiul Sebeș, Str. 24 Ianuarie, Nr. 12, Jud. Alba, derulează, începând cu data de 27.09.2017, proiectul ”RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ROBIMEX SRL”, în baza contractului de finanțare nr. 445/27.09.2017, cod SMIS 103526.

                Proiectul ”RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ROBIMEX SRL”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către SC ROBIMEX SRL și are o valoare totală de 1.131.900,50 lei, din care suma nerambursabilă alocată este de 755.209,50 lei și reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

                       Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 27.09.2017 – 31.07.2019.

                      Obiectivul proiectului este creșterea capacității de producție în domeniul producție de tâmplarie din lemn pentru geamuri și uși menit să asigure creșterea competitivității și notorietății la nivel local și regional al companiei ROBIMEX SRL, prin creșterea calității și performanței în aceste domenii, intensificarea colaborării pe bază de parteneriate pe linia de producție tâmplarie pe plan local și regional, atragerea de personal competitiv, dezvoltarea calității vieții .

                      Datorită implementării proiectului societatea este dotată cu 7 echipamente de producție. Până la finalul perioade de implementare s-au angajat 2 persoane, iar până la finalul perioadei de durabilitate se vor mai angaja încă 3 persoane dintre care 2 persoane din medii defavorizate, astfel că impactul proiectului este unul benefic atât la nivelul localității cât și al regiunii Centru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

19 martie: Ziua paşaportului românesc

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 martie: Ziua paşaportului românesc Anual, la 19 martie, este sărbătorită Ziua paşaportului românesc, dată la care, în anul 1912, regele Carol I a promulgat, prin Înaltul Decret Regal nr. 1758, prima lege modernă referitoare la paşapoarte, denumită ”Lege asupra paşapoartelor”. Documentul de călătorie românesc cunoscut sub termenul de paşaport fusese menţionat, pentru prima dată, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea