Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Eurodeputatul Victor Negrescu promovează la Parlamentul European expertiza din Alba în domeniul proiectelor de tineret

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eurodeputatul Victor Negrescu promovează la Parlamentul European expertiza din Alba în domeniul proiectelor de tineret

Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu continuă să promoveze la Parlamentul European expertiza din județul Alba în domeniul proiectelor de tineret și susține obținerea de finanțări suplimentare pentru organizațiile neguvernamentale din județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alba are oameni excepționali, pe care trebuie să îi promovăm și cărora trebuie să le dăm ocazia să fie auziți, inclusiv la nivel european.

Am avut plăcerea să îi am ca invitați la Parlamentul European pe domnii Alexa Daniel Teodor, președintele Fundației pentru Tineret Alba și Alin Florin Lupean, președintele Asociației Philippi Vision, din județul Alba, care au vorbit în legislativul european despre experiențele lor în dezvoltarea de proiecte dedicate tinerilor din județ și copiilor din Ucraina sau Africa.

Sunt mândru de faptul că au atras atenția reprezentanților instituțiilor europene și că au stabilit contacte ce le pot fi utile în desfășurarea activităților lor„, a declarat eurodeputatul Victor Negrescu.

Reprezentantul României și al județului Alba în Parlamentul European, europarlamentarul Victor Negrescu, a organizat timp de mai multe zile evenimente și dezbateri dedicate tineretului cu sprijinul Grupului S&D, la care au participat mai mulți reprezentanți din Alba și ai instituțiilor europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea