Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dragomir Morcan este candidatul PRO România la Primăria orașului Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragomir Morcan este candidatul PRO România la Primăria orașului Câmpeni.

În vârstă de 47 de ani, domnia sa este căsătorit și are două fete. Una dintre ele a terminat Academia de Poliție și lucrează în cadrul IPJ Alba iar cea de-a doua urmează cursurile aceleași instituții și este în anul II.

În prezent, Dragomir Morcan ocupă funcția de director al unei firme private din domeniul transportului, cu sediul în Marea Britanie, la Londra. Anterior, între anii 2016 și 2019, a fost manager al Spitalului din Câmpeni. De asemenea, circa 3 ani de zile, a fost consilier local independent,  în cadrul CL din Câmpeni.

„Mi-am asumat această candidatură fiindcă sunt convins că oamenii din Câmpeni s-au săturat de pâine și circ, de promisiuni și înțelegeri pe sub masă.

Orașul are nevoie de un primar care trebuie să priceapă că este angajatul cetățenilor, nicidecum invers. Nu cred că îți trebuie o lupă ca să îți dai seama că administrațiile ultimilor ani nu au performat, în sensul eficienței și a unor proiecte pe termen scurt, mediu și, mai ales lung. În ceea ce mă privește cred că am viziunea și pregătirea necesare pentru a coordona o echipă dedicată total orașului și cetățenilor.

Nu mai putem să fim prizonierii lucrurilor mărunte, a învârtelilor de culise și e musai să ne apucăm, la modul cel mai serios, de treabă. Altfel, vom rămâne cetățenii unui oraș ținut captiv între nepăsare și incompetență „, a precizat Dragomir Morcan.

În perioada următoare, candidatul PRO România la Primăria din Câmpeni va prezenta proiectele pe care dorește să le realizeze în Câmpeni și va avea discuții aplicate cu cetățenii orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea