Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Claudiu Răcuci (PNL) – În anul 2020, am avut cel mai accelerat ritm de realizare a investițiilor în infrastructură din ultimii 10 ani. Pe toate șantierele se lucrează!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL Claudiu Răcuci susține că dacă sub guvernele PSD s-ar fi construit infrastructură de transporturi în ritmul în care s-a lucrat în anul 2020 pe toate șantierele din România, astăzi am fi avut toată rețeaua de autostrăzi, drumuri expres și centuri ocolitoare cuprinse în Masterplanul general pentru transporturi finalizată și pusă în circulație:

„Alocarea a 30 de miliarde de lei în primele 9 luni din acest an pentru susținerea investițiilor publice ne arată fără echivoc faptul că Guvernul PNL se ține de promisiune și pune în aplicare cel mai puternic program de modernizare a României. Dacă sub guvernele PSD s-a mâzgălit în dispreț harta țării cu tot felul de autostrăzi iluzorii și nu s-a realizat mai nimic, în numai 11 luni de guvernare liberală avem toate proiectele majore de infrastructură deblocate: pe autostrăzile începute în urmă cu ani de zile se lucrează într-un ritm amețitor, pentru proiectele de autostrăzi abandonate de PSD s-au semnat contractele și se așteaptă din moment în moment instalarea șantierelor.

Practic, în mai puțin de un an, PNL a reușit să pună în mișcare toate proiectele de infrastructură prevăzute în Masterplanul general pentru transporturi. Aș mai adăuga și faptul că sunt șantiere precum autostrada Sibiu-Boița sau varianta ocolitoare a Bacăului pe care stadiul de efectuare a lucrărilor este mult mai avansat decât termenul impus prin contract și putem spera că pe acele secțiuni de autostradă se va circula mai devreme decât ne așteptam. În România, astfel de lucruri sunt adevărate minuni, deși ar trebui să țină de normalitate.

Astăzi, oricine poate face comparație între ineficiența și incompetența fostelor guvernări PSD și cât de mult s-a muncit și s-a construit în ultimele 11 luni cu o guvernare liberală. Am fi fost cu toții bucuroși dacă PSD construia infrastructură în România în cei 22 de ani în care s-a aflat la guvernare, de la căderea comunismului. Din păcate, PSD nici nu a putut și nici nu a vrut să aducă România cât mai aproape de standardele de dezvoltare din UE. Sper că la alegerile din decembrie, românii vor acorda PNL șansa de a forma un guvern pentru 4 ani. Dacă PNL a reușit asemenea rezultate în numai 11 luni, să ne imaginăm cum s-ar schimba România în bine după 4 ani de guvernare liberală.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea