Comunicat de presă Claudiu Răcuci (PNL) – De la 1 septembrie 2020, pensiile de asigurări sociale vor crește cu cel mai mare procent din ultimii ani

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci anunță că pensiile a circa 5 milioane de persoane se vor majora de la 1 septembrie, în ciuda minciunilor venite constant din partea reprezentanților PSD. PSD a recunoscut în scris în fața organismelor internaționale că, dacă mai rămâneau la guvernare, nu aveau de gând să majoreze pensiile:

”Cei din PSD au mințit constant despre Guvernul PNL, intoxicând populația cu avertizări care mai de care mai toxice! Uite că în ciuda contextului economic deosebit de greu prin care trece întreaga planetă, Guvernul Orban a găsit resurse să majoreze salariile din sistemul public de la începutul anului, așa cum era prevăzut în Legea salarizării, a reușit să găsească cea mai bună cale pentru a treia dublare a alocațiilor de stat pentru copii realizată de PNL, în mod etapizat și, de la 1 septembrie 2020, va majora pensiile a aproximativ 5 milioane de români care au muncit și contribuit pentru o bătrânețe liniștită.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe lângă toate acestea, PNL a reușit să asigure cel mai mare buget pentru investiții din ultimii zece ani, astfel încât anul acesta să reușim să deblocăm toate proiectele majore de infrastructură, făcute praf de guvernele PSD.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Am convingerea că Guvernul PNL, după ce va evalua posibilitatea bugetului de a susține noi cheltuieli suplimentare, va aduce cea mai bună veste în casele pensionarilor, adică cea mai mare majorare a punctului de pensie din ultimii ani. Recunosc că sunt scenarii de lucru privind majorare și cu 10% și cu 15%. Să fiți convinși că pensiile se vor majora cu cel mai mare procent pe care îl permite țara în acest moment!

Important este ca majorarea să se poată susține pentru următorii ani. Pensiile nu se plătesc doar o lună și apoi fiecare se descurcă cum poate. Ele trebuie plătite lună de lună și la timp! Cu siguranță că bugetul ar fi avut mai multe resurse financiare pentru majorarea pensiilor, dacă PSD și CCR nu s-ar fi opus cu vehemență la proiectele PNL pentru desființarea pensiilor speciale, acele privilegii create de PSD, care mănâncă anual 10 miliarde de lei din buget!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419