Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Claudiu Răcuci (PNL) – De la 1 septembrie 2020, pensiile de asigurări sociale vor crește cu cel mai mare procent din ultimii ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL de Alba Claudiu Răcuci anunță că pensiile a circa 5 milioane de persoane se vor majora de la 1 septembrie, în ciuda minciunilor venite constant din partea reprezentanților PSD. PSD a recunoscut în scris în fața organismelor internaționale că, dacă mai rămâneau la guvernare, nu aveau de gând să majoreze pensiile:

”Cei din PSD au mințit constant despre Guvernul PNL, intoxicând populația cu avertizări care mai de care mai toxice! Uite că în ciuda contextului economic deosebit de greu prin care trece întreaga planetă, Guvernul Orban a găsit resurse să majoreze salariile din sistemul public de la începutul anului, așa cum era prevăzut în Legea salarizării, a reușit să găsească cea mai bună cale pentru a treia dublare a alocațiilor de stat pentru copii realizată de PNL, în mod etapizat și, de la 1 septembrie 2020, va majora pensiile a aproximativ 5 milioane de români care au muncit și contribuit pentru o bătrânețe liniștită.

Pe lângă toate acestea, PNL a reușit să asigure cel mai mare buget pentru investiții din ultimii zece ani, astfel încât anul acesta să reușim să deblocăm toate proiectele majore de infrastructură, făcute praf de guvernele PSD.

Am convingerea că Guvernul PNL, după ce va evalua posibilitatea bugetului de a susține noi cheltuieli suplimentare, va aduce cea mai bună veste în casele pensionarilor, adică cea mai mare majorare a punctului de pensie din ultimii ani. Recunosc că sunt scenarii de lucru privind majorare și cu 10% și cu 15%. Să fiți convinși că pensiile se vor majora cu cel mai mare procent pe care îl permite țara în acest moment!

Important este ca majorarea să se poată susține pentru următorii ani. Pensiile nu se plătesc doar o lună și apoi fiecare se descurcă cum poate. Ele trebuie plătite lună de lună și la timp! Cu siguranță că bugetul ar fi avut mai multe resurse financiare pentru majorarea pensiilor, dacă PSD și CCR nu s-ar fi opus cu vehemență la proiectele PNL pentru desființarea pensiilor speciale, acele privilegii create de PSD, care mănâncă anual 10 miliarde de lei din buget!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea