Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Călin Matieș: Sute de oameni noi în PSD Alba Iulia în timp ce PNL Alba devine “cimitirul politic” al județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele săptămâni PSD Alba Iulia s-a întărit cu sute de oameni noi, majoritatea tineri, care nu au mai făcut politică, în timp ce PNL Alba devine “cimitirul politic” al județului.

PSD Alba Iulia dorește să clădească o organizație a oamenilor onești și valoroși din Municipiu, profesioniști în toate domeniile de activitate, nu partidul ”vedetelor expirate”, lipsite de conduită morală, care fac politică din interese personale, obscure.

După ce au preluat oameni de la partidului lui Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, persoane de la USR care au ocupat funcții publice fără studii de specialitate, mai lipsește ca Pleșa să revină în PNL, văzând că barca USR se scufundă. Liberalii din Alba Iulia, în lipsa unor persoane în care populația să aibă încredere, sunt din păcate tratați cu dispreț de niște lideri fără morală.

Astăzi, PSD Alba Iulia a avut o nouă ședință în cadrul căreia s-au dezbătut subiecte de actualitate și au fost validați noi membri. Aceștia s-au înscris în PSD Alba Iulia din convingerea că împreună, uniți, cu proiecte serioase și sănătoase, cu un program de guvernare locală coerent, se poate câștiga încrederea albaiulienilor, iar apoi vor avea ocazia să scrie istorie pentru Alba Iulia.

“În cele 4 luni, de când am preluat organizația municipală, au venit alături de noi peste 350 de membri care nu au mai făcut până acum politică. Aceștia fac echipă bună cu membrii cu experiență, care sunt de ani buni alături de partid. Mulțumesc, cu această ocazie, coordonatorilor de zone și președințiilor de organizații locale pentru implicare!

Candidatura mea la Primăria Alba Iulia face ca oameni noi să se implice în viața politică. Aceștia s-au înscris în PSD Alba Iulia din dorința unei schimbări reale și în contextul în care în ultimii ani nu am mai văzut niciun mare proiect care să schimbe în bine viața albaiulienilor! Îi invit alături de noi pe toți cei care vor o schimbare reală, care pun pe primul loc Alba Iulia și care doresc să construiască împreună cu noi un proiect de guvernare locală pentru Municipiu” a explicat președintele PSD Alba Iulia, senatorul Călin Matieș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea