Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Călin Gheorghe Matieș, președintele PSD Alba Iulia: 100 de ghiozdane, cu rechizite școlare, pentru elevii din Alba Iulia!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Călin Gheorghe Matieș, președintele PSD Alba Iulia: 100 de ghiozdane, cu rechizite școlare, pentru elevii din Alba Iulia!

Elevii de pretutindeni au început, astăzi, un nou an școlar. Echipa PSD Alba Iulia a organizat o acțiune tematică și a dăruit, cu mare drag, 100 de ghiozdane echipate cu rechizite.

Am denumit această acțiune ”Primul ghiozdan” și ne dorim ca ea să devină o tradiție, la fel ca alte acțiuni constructive pe care le facem. Beneficiarii ei au fost elevi cu rezultate deosebite, dar și școlari care au avut nevoie de un mic sprijin.

Ne-am întâlnit și am povestit cu copii frumoși din Centru și Cetate, din zona industrială a municipiului, din cartierele Pâclișa, Oarda sau Micești. Astfel, ghiozdanele, echipate cu rechizite școlare, au ajuns la elevi din toate zonele municipiului. Acțiunea s-a desfășurat cu implicarea directă a coordonatorilor noștri de zone: Crișan Vasile, Krizbai Florin, Gliga Cristian, Medrea Bogdan, Dărămuș Marcela, Tomuța Florin, Clepan Horațiu, Pița Cosmin, Balint Ecaterina, dar și a celorlalți colegi social-democrați.

Le mulțumesc colegilor social-democrați pentru că s-au implicat, inclusiv financiar, în reușita acțiunii ”Primul Ghiozdan”. În acest fel, 100 de elevi nu au avut nici un gând, din acest punct de vedere, în prima zi de școală, când emoția inerentă a revederii între colegi este mare.

Nu am făcut suficient, dar am reușit, împreună, să creăm 100 de momente fericite. Vom reveni cu astfel de acțiuni, vom rămâne uniți și împreună vom scrie istorie pentru Alba Iulia!

Transmit, cu această ocazie, cele mai bune gânduri pentru elevi, profesori și părinți! Mult succes în noul an școlar!

Călin Gheorghe Matieș,

Președinte PSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Reforma pieței energetice aduce reguli limpezi într-un domeniu în care trebuia pusă ordine de mai multă vreme

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Reforma pieței energetice aduce reguli limpezi într-un domeniu în care trebuia pusă ordine de mai multă vreme Piața energiei va fi, de-acum, una care vine cu beneficii clare pentru fiecare consumator și va încuraja orice investiție în acest domeniu.Reforma adoptată de către Parlamentul European era o necesitate pentru fiecare țară membră iar avantajele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea