Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu (președintele USR Alba): Cât de mizer a ajuns PNL Alba! S-a transformat într-un adevărat organ de represiune care șantajează și persecută primarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Beniamin Todosiu (președintele USR Alba): Cât de mizer a ajuns PNL Alba! S-a transformat într-un adevărat organ de represiune care șantajează și persecută primarii

Cât de mizer a ajuns PNL Alba! Pentru o poză care să hrănească orgoliul unor lideri de mucava și pe care să o posteze mândri pe Facebook, un partid, care se consideră liberal și democratic, a ajuns să pună presiune, să forțeze și să șantajeze primarii din județ.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Într-un adevărat stil comunist și kaghebist s-au pus pe racolat primarii care nu sunt peneliști, într-un plan care l-ar face invidios chiar și pe Putin, tiranul de la Kremlin. Moștenirea Brănienilor a fost de mult călcată cu bocancii de neocomuniști mascați în „valori liberale” din Alba.

Rând pe rând, primari independenți sau de diferite culori politice, au trecut prin represiunea liberală a conducerii PNL Alba, iar unii au cedat, în timp ce alții sunt pe punctul să cedeze. De fiecare dată, mai pierdem un strop din democrația și așa săracă din județ, unde PNL se comportă deja ca un partid unic, iar liderii săi ca și tătucii din vechiul PCR.

Din păcate, nici colegul nostru Radu Penciu, primarul USR al comunei Lupșa, nu a scăpat de persecuția organului de represiune numit PNL. Știam că, de multe săptămâni, colegul nostru este supus unei presiuni continue din partea liderilor PNL Alba și că era chiar șantajat voalat cu pierderea unor finanțări pentru comunitate. Sătul poate de telefoanele, mesajele sau vizitele primite de la emisarii liberali, Radu Penciu a cedat și a „acceptat” fotografia cu liderul de mucava, cel care deja se laudă că va racola toți primarii din județ, ba chiar va merge să importe și din alte județe.

Nu îl condamnăm pe Radu Penciu. Poate a vrut să își ia de pe cap presiunea pe care o exercitau asupra lui inchizitorii liberali, pentru a se ocupa de lucrurile cu adevărat importante: proiectele comunității sale. Îi doresc mult succes colegului nostru și știu că, gospodar cum îl cunosc, nu are nevoie de firimiturile aruncate de PNL, ci va dezvolta Lupșa împreună cu comunitatea mândră pe care o păstorește.

Îmi propun să am o discuție bărbătească și serioasă cu colegul meu Radu Penciu și îl voi asigura de tot sprijinul meu și al USR. Îl asigur că în momentul în care va dori să condamne public sau să vorbească deschis despre șantajul și presiunea PNL îi vom fi alături.
E trist cât de mizer și josnic a ajuns partidul istoric PNL. E trist cum liderii liberali din Alba se șterg, zi de zi, pe picioare cu democrația și voința cetățenilor. E momentul să ne trezim și să înțelegem că PNL este doar un PCR vopsit în galben, iar singura alternativă de dreapta și democratică rămâne USR.

Într-un județ în care liberalii se comportă la fel ca vechii comuniștii, prin represiune, șantaj și persecuție, e tot mai greu să păstrăm vie flacăra democrației. Dar NU CEDĂM pentru că locuitorii județului Alba au nevoie de noi pentru a le fi alături.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea