Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Comunicat de presă: Activitate fără incidente la Kronospan Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sebeș, 19 aprile 2018 –  În contextul diferitor speculaţii de pe reţelele sociale privind activitatea de pe platforma Kronospan Sebeş din ultimele zile, dorim să precizăm, în spiritul unei informări corecte a comunităţii sebeşene, că toţi parametrii de monitorizare a calităţii aerului au continuat să fie respectaţi, neînregistrându-se nicio alterare a acestora.

Această informaţie este confirmată şi de datele oficiale ale Agenţiei pentru Protecţia Mediului Alba, care a certificat că marţi, 17 aprilie, indicele general de calitate a aerului a fost la nivelul „foarte bun” în municipiul Sebeş, cod staţie AB2.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Grija faţă de mediu şi preocuparea noastră pentru comunitatea sebeşană sunt coordonate prioritare ale activităţii noastre şi dorim să nu existe niciun dubiu asupra siguranţei şi a respectării pe deplin de căte Kronospan Sebeș a celor mai înalte standarde de limitare a emisiilor industriale. În acest sens am investit peste 35 de milioane de euro numai în echipamentele de protecţie a mediului.

De asemenea, după cum bine știți, promovăm o politică a transparenţei cât mai ridicate în ceea ce priveşte activitatea noastră. Rezultatele monitorizărilor parametrilor de calitate ai aerului sunt afişaţi permanent la intrarea pe platforma noastră şi online.

„Am fost şi suntem deschişi în continuare în a răspunde întrebărilor oricărui cetăţean şi în a prezenta, la faţa locului, pe platformă, mai multe informaţii despre activitatea noastră reprezentanţilor ONG-urilor de mediu, ai autorităţilor locale şi centrale. La fel, când există orice neclaritate sau semne de întrebare, aşa cum a fost cazul la începutul acestei săptămâni, suntem extrem de bucuroşi să primim vizite şi să oferim informaţii rapid astfel încât în spaţiul public să ajungă informaţii corecte cu situaţia de fapt”, a declarat Oana Bodea, director general Kronospan Romania SRL.

De-a lungul timpului, Kronospan Sebeș a extins mai multe invitații către reprezentanții ONG-urilor care își desfășoară activitatea în municipiu pentru a vizita platforma și a se asigura că activitatea companiei se desfășoară conform legislației în vigoare.

-comunicat de presă-


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea