Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă A.N.A.: E VREMEA CĂPUȘEI POLITICE”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

E VREMEA CĂPUȘEI POLITICE”

Primesc zilnic sfaturi, de la cei mai apropiați mie, oameni care vor să mă ajute, bine intenționați,să abordez altfel precampania electorală și să fiu mai puțin critic..

Pentru ei, mai ales, vreau să fac aceste precizări ferme..

1. Activitatea ca și consilier local, multitudinea de proiecte propuse, arată cel mai bine spiritul meu constructiv

2.Consider că electoratul meu este unul inteligent și va pune în balanță acțiunile mele, din ultimii ani, comparativ cu minciunile lor de campanie. Ca să parafrazez un proverb latin aș spune că munca asiduă învinge întodeauna coregrafiile mincinoase ale oricărei campanii electorale.

3.Este timpul ” căpușei politice”, cea care apare odată la 4 ani, se cațără repede pe curentul politic la modă și face apel la campanii pozitive cu scopul de a nu fi observată, până trec alegerile, după care se transferă la alt partid..

4.Nu vă voi dezamăgi, proiectele A.N.A., nu vor fi S.F.-uri electorale, sunt acele proiecte dorite de albaiulieni, și nu inventate de mine peste noapte:

Teatru, Sală de sport și Arenă sportivă modernă, amenajarea albiilor Mureșului și Ampoiului, adevărate bijuterii turistice, Pădurea Mamut-Arie Protejată, construcția unui pod nou peste Mureș la Partoș, înființarea biroului ” Infrastructură și extinderi de rețele” în cadrul primăriei Alba Iulia, asfaltarea provizorie a 50 de km de străzi în următorii doi ani cu prețul de 8 euro/mp( 1, 5 mil euro)-adică posibil, realizarea a 20 de km de rețea de canalizare cu prețul de 60 de euro/ ml( 1, 2 mil euro) -adică posibil și realizarea cu banii ” Electrica Distribuție”, așa cum precizează Ordinul 36, din martie 2019, al A.N.R.E., a peste 20 de km de rețele electrice, înființarea unui consiliu consultativ, cu reprezentanți apolitici din toate cartierele albaiuliene, care să funcționeze pe lângă consiliul local, reamenajarea Ștrandului de la Schit, implicarea tinerilor in viața orașului, realizarea unui muzeu al românismului pe locul unde au fost trași pe roată Horea, Cloșca, ba chiar Crișan deși era neînsuflețit, realizarea unui plan urbanistic serios și investiții în rețele lîngă șoseaua de centură a orașului, pt. a realiza mult dorita zonă de dezvoltare economică precum și realizarea mult promiselor centuri de ocolire a orașului..

Ne vedem în campanie, fiți în continuare alături de mine, mă sprijin doar pe încrederea voastră, e tot ce am..

MIRCEA TRIFU, CONSILIER LOCAL A.N.A


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea