Rămâi conectat

Ştirea zilei

Complicii evadatului din sediul IPJ Cluj au primit mandate de arest preventiv. Printre ei, și un tânăr din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei bărbați au fost trimiși în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile fiind acuzați că l-au ajutat pe Alexandru Bartuș să se ascundă, după ce a evadat din arestul IPJ Cluj. Printre ei se află și un tânăr din Alba Iulia, potrivit ziarulclujean.ro

bartus-alexandru-660x330Magistraţii Judecătoriei Cluj-Napoca au admis propunerea procurorilor de trimitere după gratii a celor trei bărbaţi acuzaţi că l-ar fi ajutat pe Alexandru Bartuș să se ascundă în cele două săptămâni de la evadare.

Un student din Cluj-Napoca, un cetăţean din Republica Moldova şi un tânăr de 25 de ani din Alba Iulia îşi vor petrece cel puţin 30 de zile în arestul IPJ Cluj.

„Propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca. Instanţa a dispus la arestarea celor trei inculpaţi pentru o perioada de 30 de zile. Fapta săvârşită de cei trei este “favorizarea făptuitorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, Aurelian Mirel Toader, potrivit ziarulclujean.ro.

Citește și FOTO/VIDEO: Evadatul din arestul poliției Cluj, capturat de polițiștii din Alba Iulia

Alexandru Bartuș a fost capturat într-o casă de vacanță în cartierul Micești, la cinci kilometri de centrul Albei Iulia.

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orelor 15.00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au depistat un bărbat care evadase din Arestul I.P.J. Cluj. De asemenea, la prinderea acestuia au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba un alt bărbat, din Alba Iulia, bănuit că l-ar fi sprijinit pe cel ce cauta să se ascundă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea