Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Competiţia activităţilor din săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Şcolile din Alba, invitate să se înscrie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şcolile din toată ţara vor lua parte la o competiţie în urma căreia vor fi desemnate cele mai bune 10 activităţi desfăşurate în săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Pentru a intra în concurs, unităţile de învăţământ din Alba trebuie să trimită către Inspectoratul Şcolar Judeţean propunerile lor cu cele mai de succes activităţi.

Mai apoi, ISJ Alba va alege câte un dosar pentru fiecare şcoală şi va trimite lista la Ministerul Educaţiei. Şcolile câştigătoare vor fi desemnate în urma evaluărilor efectuate de o comisie formată la nivelul ministerului, dar o pondere însemnată vor avea şi voturile pe care le vor primi şcolile.

Criteriile de evaluare a activităţilor sunt coerenţa scop – obiective – rezultat, caracterul interdisciplinar al activităţii, abordarea inovativă, conţinutul stimulativ, rezultatele obţinute, numărul participanţilor şi sustenabilitatea respectivelor activităţi.

Până în data de 22 aprilie, se pot trimite propunerile către ISJ Alba, urmând ca la minister să ajungă lista finală în data de 25 aprilie. Din data de 13 mai a.c., platforma de votare va fi deschisă şi disponibilă la adresa http://sae.edu.ro/votare/, până la data de 19 mai, ora 24:00. Platforma va accepta un singur vot, pentru fiecare domeniu în parte, de pe acelaşi cont de e-mail.

La final, şcolile câştigătoare vor fi premiate în cadru festiv de către Ministerul Educaţiei.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea