Companiile din România pot să primească 100 mil. lei ajutor de la stat. Vezi condiţiile pentru a lua banii

Companiile din România pot să primească 100 mil. lei ajutor de la stat. Orice companie care doreşte să beneficieze de ajutoarele de stat trebuie să îndeplinească anumite condiţii.

Firmele care vor să obţină ajutoare de stat pentru crea­rea de noi locuri de muncă trebuie să depună cererile de finanţare în perioada 12 – 23 iunie la Ministerul de Finanţe, potrivit informaţiilor publicate de instituţie.

În total, Finanţele au alocat anul aces­ta un buget de peste 106 milioane de lei pen­tru companiile care vor crea noi lo­curi de muncă, prin intermediul progra­mu­lui  „Ajutoare de stat pentru finanţarea pro­iec­telor pentru investiţii“.

În cadrul acestei scheme de finanţare se pot înscrie toate tipurile de companii, de la IMM-uri până la întreprinderi mari. Ajutorul de stat finanţează în proporţie de aproximativ 50% salariul net şi toate impozitele aferente noilor angajaţi, pe o perioadă de doi ani consecutivi.

Orice companie care doreşte să beneficieze de ajutoarele de stat trebuie să creeze cel puţin 10 locuri de muncă, dintre care 3 locuri de muncă pentru lucrători defavorizaţi.

Sursa: zf.ro

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...