Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Comerciant” de ocazie prins de jandarmii din Alba în parcarea unui supermarket: Nu avea acte pentru produsele comercializate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
„Comerciant” de ocazie prins de jandarmii din Alba în parcarea unui supermarket: Nu avea acte pentru produsele comercializate

Jandarmii din Alba Iulia au depistat un bărbat care oferea spre vânzare o mașină de găurit și șapte flacoane de parfum, în parcarea unui supermarket, fără acte de proveniență a mărfii și fără documente pentru activitatea de comerț.

dariusandrei.ro

Luni, 11 aprilie, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, a observat în parcarea unui supermarket din municipiul Alba Iulia un bărbat care oferea spre vânzare o mașină de găurit și 7 flacoane cu parfum.

Interpelat de jandarmi, vânzătorul nu a fost în măsură să prezinte actele de proveniență a mărfii și nici documentele de certificare a faptului că activitatea de comerț se desfășura în conformitate cu prevederile legale.

Drept urmare, jandarmii au ridicat bunurile în vederea confiscării și au întocmit acte procedurale pe care le-au înaintat poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Reamintim cetățenilor să nu încurajeze astfel de acte de comerț și să nu cumpere diverse produse oferite de comercianții ambulanți, deoarece, deși prețul poate fi atractiv, marfa are de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, neputând fi folosită conform destinației sau putând provoca accidente grave.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Unirea” organizează concurs pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea