Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Colectivul SJU Alba, mesaj de condoleanțe pentru Daniel, electricianul care și-a pierdut viața la locul de muncă

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Colectivul SJU Alba, mesaj de condoleanțe pentru Daniel, electricianul care și-a pierdut viața la locul de muncă

Helga Daniel, un electrician de 55 de ani, angajat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a murit în urma unui accident la locul de muncă, în seara zilei de 5 octombrie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, bărbatul se afla la locul de muncă pentru a efectua lucrări de întreținere la instalația electrică a clădirii. În circumstanțe încă necunoscute, acesta a fost electrocutat. Echipa medicală de urgență a intervenit imediat pentru a-i acorda primul ajutor, dar eforturile lor de resuscitare au fost zadarnice.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia: Un angajat a decedat în timp ce efectua lucrări la instalația electrică a clădirii

Bărbatul avea o experiență de peste 30 de ani în domeniul electricii și era un membru valoros al echipei Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

„Cu profundă tristețe și mari regrete, Comitetul director al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia și ceilalți colegi aduc un ultim omagiu unui coleg de nădejde, Helga Daniel, care a părăsit această lume pentru a se alătura celor veșnici”, se arată într-o postare pe pagina oficială aspitalului.

Fiica sa a postat, de asemenea, un mesaj de adio pentru tatăl său, a cărui viață s-a sfârșit prea repede: ”Mi-a fost tată, i-a fost soț, bunic, socru, ginere, copil, cumnat, verișor, unchi, nepot, v-a fost ca un frate, prieten sau ceva mai mult, amic, coleg, cunoștință, vecin, confident, angajat.
Sufletul s-a electrocutat și a ajuns de la joasa tensiune de pe pământ, sus, la Doamne Doamne pentru noi circuite de legat și dezlegat numai de el știute.
Duminică ne întâlnim pentru ultima data pe acest pământ cu omul bun la toate, pe aleea cimitirului la orele 13:00, când va fi oficiată slujba de înmormântare.”

Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a stabili cu precizie circumstanțele în care a avut loc tragicul incident.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini verificate joi, de polițiștii și jandarmii din Alba: Amenzi de peste 22.000 de lei și 4 permise reținute În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea