Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

COD GALBEN și COD PORTOCALIU în Alba și alte județe: Ninsori abundente și strat de zăpadă consistent

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică 26 februarie 2023 două noi avertizări cod galben și cod portocaliu de ninsori abundente și strat de zăpadă consistent, pentru Alba și alte județe din țară.

COD GALBEN

În intervalul 26 februarie, ora 18 – 27 februarie, ora 15, în Banat, Crișana, Maramureș, în cea mai mare parte a Transilvaniei și local în jumătatea de nord a Moldovei va ninge și se va depune strat de zăpadă cu grosimi în general între 10 și 20 cm.

Notă: Pe arii restrânse vor fi depuneri de polei

COD PORTOCALIU

În intervalul 26 februarie, ora 10:00 – 27 februarie, ora 15:00, în Munții Apuseni, în nordul Carpaților Orientali și în zonele submontane aferente va ninge abundent și se va depune strat consistent de zăpadă. Local și temporar vântul va avea intensificări la altitudini mari, cu rafale de peste 70 km/h, va fi viscol, vizibilitate scăzută și zăpadă troienită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea