Rămâi conectat

Actualitate

CNCAV, reacționează la protestele împotriva măsurilor sanitare: „Până când??? Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
CNCAV, reacționează la protestele împotriva măsurilor sanitare: „Până când??? Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor!”

Autoritățile sanitare au transmis în timpul protestelor anti-restricții și anti-vaccin la care participă mii de persoane, că, în același timp, ”cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea vieților unor pacienți cu forme severe de COVID-19”. Autoritățile sanitare roagă populația să asculte sfatul medicilor.

CNCAV mai subliniază că un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore, tot din cauza COVID-19 (184 de pacienți decedați).

”În aceste momente, cu aceeași credință, sute de medici luptă pentru salvarea vieților unor pacienți cu forme severe de COVID-19. Un român a murit la fiecare 8 minute în ultimele 24 de ore, tot din cauza COVID-19 (184 de pacienți decedați).

Din cei 184 de pacienți decedați, 170 erau nevaccinați (92%). 1.412 persoane sunt internate la ATI, din care 20 sunt minori.
11.328 de persoane sunt internate pe secții, din care 325 sunt minori. Acesta este bilanțul COVID-19 din ultimele 24 de ore!

Până când??? Vă rugăm: ascultați sfatul medicilor! Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!

Prin vaccinare împotriva COVID-19:

– se reduce riscul de infectare;
– se reduce riscul de transmitere a virusului;
– se reduce considerabil riscul de spitalizare;
– se reduce considerabil riscul de deces”, au transmis autoritățile sanitare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vremea se răcește brusc în România. Prognoza METEO pentru următoarele zile indică condiții de brumă în unele zone din Transilvania Meteorologul ANM Mihai Huştiu a explicat că vremea a intrat într-un proces accentuat de răcire, iar începând de luni vom avea temperaturi și mai scăzute. Până la mijlocul săptămânii viitoare vom avea parte de ploi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea