Rămâi conectat

Politică Administrație

Cluj Napoca, orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și în primele 10 din Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cluj Napoca, orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și în primele 10 din Europa raportat la numărul de locuitori.

Într-o postare pe rețeaua de socializare facebook, europarlamentarul Siegfried Mureșan îl felicită pe Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca pentru achizițiile autobuzelor electrice care plasează orașul pe locul 1 în România.

Așa cum menționează europarlamentarul, toate autobuzele au fost achiziționate din fonduri europene și fonduri elvețiene:

”Felicitări primarului Emil Boc!

Cluj-Napoca este orașul cu cele mai multe autobuze electrice din România și se află în primele 10 orașe din Europa cu autobuze electrice raportat la numărul de locuitori.

Cele 41 de autobuze electrice din Cluj au fost achiziționate din fonduri europene și fonduri elvețiene.
Orașele inteligente, ale viitorului, trebuie să ofere locuitorilor servicii de transport de calitate, la costuri reduse și fără să polueze mediul înconjurător.

Reamintim faptul ca orașul Cluj Napoca a fost primul din România care a achiziționat autobuze electrice pentru transportul în comun de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea