Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț și Marius Adrian Hațegan, candidații PMP la CJ Alba și la Primăria Alba Iulia: „Alba, județul prosper și puternic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o conferință de presă susținută astăzi, în prezența președintelui PMP, Eugen Tomac, filiala PMP Alba, a prezentat mai mulți candidați la primăriile din județ. Potrivit președintelui PMP Alba, Clement Negruț, aproximativ 85% din candidații partidului la nivel de județ au fost deja prezentați.

„Cel mai probabil pe 27 septembrie, cetățenii județului Alba și din toată țara vor fi invitați la vot. PMP a propus în Parlament ca aceste alegeri să fie organizate nu doar prin votul clasic, ci și electronic și prin corespondență. În condiții speciale, e nevoie de mecanisme speciale prin care să-ți poți exercita votul”, a spus Eugen Tomac.

„Vreau o debirocratizare clară a administrației publice locale. Duci un document la un birou, iar ca să ajungă acest document la biroul alăturat durează două-trei săptămâni. Daca așa pățește un om specializat pe domeniul respectiv, ce se întâmplă cu un cetățean de rând”, a spus Marius Adrian Hațegan.

„Avem undeva la 85% din totalul candidaților partidului prezentați. Proiectul meu politic este, Alba județul prosper și puternic, deoarece așa cum știți, județul a fost printre cele mai puternice din punct de vedere economic. Să știți că atunci când intru într-o competiție să-l văd pe cel din fața mea ca pe un adversar, iar cel mai bun să căștige”, a declarat Clement Negruț .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea