Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Clement Negruţ: “Sediul viitoarei Direcţii Regionale de Finanţe va fi la Braşov”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PDL de Alba Clement Negruţ, a anunţat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că din informaţiile pe care le are, după reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală sediul regional va fi stabilit la Braşov.

În consecinţă, judeţul nostru va rămâne cu un simplu punct de lucru şi cel mai probabil o parte din personalul actualei Direcţii Generale a Finanţelor Publice Alba va fi disponibilizat.

Din informaţiile mele Direcţia Ragională a Finanţelor Publice va avea sediul la Braşov. Angajaţii Finanţelor din Alba vor fi disponibilizaţi, o parte, aşa văd eu, iar o parte vor rămâne angajaţi în structura judeţeană sau serviciul judeţean, va rămâne şi la noi aici o formă. Se va face o reorganizare printr-o instituţie care va avea atribuţii de control ANAF-ul, vama şi ce au ei aici pe partea de control financiar. În rest, o să vedeţi, cum v-am spus, câteva mii de şomeri pe care oamenii ăştia până în octombrie ni-i lasă aşa cu ochii în soare”, a declarat Clement Negruţ.

În urmă cu două săptămâni, deputatul PDL de Alba arăta că reorganizarea Fiscului prin Ordonanță de Guvern, va defavoriza municipiul Alba Iulia în ceea ce privește șansele de a deveni capitală de regiune.

Prin înființarea Direcțiilor Regionale de Finanțe se stabilesc, indirect, capitalele regiunilor. Modul în care se fac aceste lucruri, fără o dezbatere cu factorii decizionali la nivelul județelor pentru a nu genera discuții, nu este corect. Vă întreb: ce se va întâmpla cu angajații DGFP din județe? Ordonanța nu spune care este numărul angajaților din noile direcții regionale și nu spune nici unde vor fi sediile. Spune doar că acestea vor fi stabilite prin hotărâre de Guvern”, a spus Negruț.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea