Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: Ponta premierul ,,FAMIGLIEI”. S-a făcut de râs în repetate rânduri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De foarte multe ori în comunicatele pe care le-am transmis jurnaliștilor am tras repetate semnale de alarmă asupra derapajelor comise de Victor Viorel Ponta şi de cei din anturajul său. Am făcut şi cu altă ocazie referire la zicala: ,,Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti”. Când vorbim despre cei cu care s-a însoţit şeful Guvernului nu putem să Clement Negrut03nu-i amintim pe Liviu Dragnea, Sebastian Ghiţă, pe Dan Şova, pe Radu Mazăre, pe Adrian Duicu, nume sonore în rândul celor care au probleme cu justiţia.

Se ştie despre fiecare din cei mai sus amintiţi că nu au o imagine prea bună, asta din cauza unor fapte care au devenit de interes pentru procurori.

Victor Viorel Ponta e în cădere liberă din punct de vedere politic. S-a făcut de râs în repetate rânduri, şi-a dat cu stângu-n dreptul în privinţa doctoratului furat, a fost contestat de o serie de colegi de partid iar acum încep să-l ajungă din urmă tot mai mult greşelile din trecutul mai îndepărtat sau mai recent.

Cumnatul premierului, Iulian Herţanu a fost dus cu mandat la DNA şi arestat. Sebastian Ghiţă a fost citat în calitate de suspect. Procurorii au descins la firmele care aparţin mamei, surorii şi cumnatului premierului. Conform unor surse judiciare, anchetatorii suspectează că în acest dosar, în care sunt vizate şi alte societăţi, s-ar fi deturnat mai bine de jumătate din fondurile dintr-un proiect european, destinat realizării unei reţele de canalizare. Prejudiciul estimat se ridică la 7,8 milioane de lei. Vorbim de fraude cu bani europeni, un domeniu gestionat direct de Guvernul României. Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia. Ipocrizia premierului este fără margini. A fost primul care i-a solicitat demisia Preşedintelui Traian Băsescu când Mircea Băsescu a fost acuzat de fapte de corupţie. Şi în acel caz nu vorbeam de un domeniu care să aibă legătură cu activitatea Preşedintelui. Ponta este acum în rolul de „lup moralist”. El este primul care aduce acuzaţii, deşi în jurul său a crescut o adevărată reţea de corupţie.

Ne punem nişte întrebări foarte fireşti în această situaţie: Nu avea nicio idee domnul Victor Viorel Ponta despre ceea ce se petrecea în casa mamei lui? Nu avea habar ce afaceri derulează cumnatul său? Nu ştia că firma Grossmann Engineering, deţinută de cumnatul lui, era abonată la contracte pe bani publici?

Se clatină tot mai puternic barca domnului Ponta. A împroşcat de atâtea ori cu noroi în Justiţie, atât el cât şi apropiaţi ai lui. Ei bine, acum Justiţia îşi urmează calea, fără nicio problemă şi scoate la iveală mizeria corupţiei care îl înconjoară pe Victor Viorel Ponta.

Dacă ar fi avut cât de cât onoare premierul ar fi demisionat imediat, aşa cum recomanda chiar el altora. Ştim însă cum a procedat acest om când a fost dovedit că a plagiat în lucrarea de doctorat, aşadar nu ne putem aştepta la niciun gest onorabil din partea lui.

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea