Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: ”PMP – partidul românilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PMP este un partid nou-apărut pe eșichierul politic, care a reuşit în scurt timp să reprezinte o voce pe scena politică românească. Sprijinul pe care domnul Traian Băsescu îl acordă constant partidului este foarte important pentru noi. Încercăm să fim în consonanță cu experiența și calitatea unui om politic de anvergura domniei sale. Electoratul din România dorește o clasă politică nouă, partide politice nevirusate de sfertul de veac politic din România de dinainte de 1989.

Clement Negrut01Partidul Mișcarea Populară, așa cum și-a propus încă de la înființare, oferă o oportunitate tuturor celor care doresc să se implice în viața comunităților din care provin. Acum este momentul să arătăm acest lucru, exemplul concludent îl oferă chiar organizația PMP Alba. Ne apropiem de un număr de 2.000 de membri, din care peste 80 % nu au mai făcut politică. Consider că acest lucru dă șansa unui alt fel de a face politică și asigură sănătatea deciziei politice.

Partidul Mișcarea Populară ramâne fidel principiilor clare de dreapta; ca atare suntem pentru o guvernare locală de dreapta. Trimit un mesaj clar tuturor celor care mai tresaltă cand aud pronunțându-se două litere: PD, că spiritul acestui partid este în PMP și toti cei care se declară BĂSIȘTI, locul lor este alaturi de noi.

Doresc să adresez un mesaj tuturor celor care doresc o schimbare în bine a României și vor să ia parte în mod activ la această schimbare. Veniți alături de Mișcarea Populară! Îi chem alături de Mișcarea Populară pe toți cei care încă mai cred în renașterea acestei țări; pe toți cei care cred în aceleași valori ca și noi: respectul, curajul, responsabilitatea și cinstea. Nu așteptăm neapărat oameni cu experiență politică, ci oameni cu suflet curat, oameni care vor să lupte pentru un ideal nealterat. Mișcarea Populară este un partid cu idei curate, cu principii sănătoase, cu oameni care doresc o Românie mai bună. Eu, Clement Negruț, cred în aceste idealuri, lupt după aceste principii și de aceea am ales să fiu în Mișcarea Populară.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la nouă străzi din localitatea Sâncel: Primăria comunei a cerut acordul de mediu la APM Alba Aproape 2 kilometri de străzi urmează să fie modernizate și reabilitate în comuna Sâncel. Primăria a cerut acordul de mediu de la APM Alba pentru proiectul finanțat din bugetul local. „Este un proiect pe care l-am […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea