Clement Negruț: ”PMP – partidul românilor”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

PMP este un partid nou-apărut pe eșichierul politic, care a reuşit în scurt timp să reprezinte o voce pe scena politică românească. Sprijinul pe care domnul Traian Băsescu îl acordă constant partidului este foarte important pentru noi. Încercăm să fim în consonanță cu experiența și calitatea unui om politic de anvergura domniei sale. Electoratul din România dorește o clasă politică nouă, partide politice nevirusate de sfertul de veac politic din România de dinainte de 1989.

Clement Negrut01Partidul Mișcarea Populară, așa cum și-a propus încă de la înființare, oferă o oportunitate tuturor celor care doresc să se implice în viața comunităților din care provin. Acum este momentul să arătăm acest lucru, exemplul concludent îl oferă chiar organizația PMP Alba. Ne apropiem de un număr de 2.000 de membri, din care peste 80 % nu au mai făcut politică. Consider că acest lucru dă șansa unui alt fel de a face politică și asigură sănătatea deciziei politice.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Partidul Mișcarea Populară ramâne fidel principiilor clare de dreapta; ca atare suntem pentru o guvernare locală de dreapta. Trimit un mesaj clar tuturor celor care mai tresaltă cand aud pronunțându-se două litere: PD, că spiritul acestui partid este în PMP și toti cei care se declară BĂSIȘTI, locul lor este alaturi de noi.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Doresc să adresez un mesaj tuturor celor care doresc o schimbare în bine a României și vor să ia parte în mod activ la această schimbare. Veniți alături de Mișcarea Populară! Îi chem alături de Mișcarea Populară pe toți cei care încă mai cred în renașterea acestei țări; pe toți cei care cred în aceleași valori ca și noi: respectul, curajul, responsabilitatea și cinstea. Nu așteptăm neapărat oameni cu experiență politică, ci oameni cu suflet curat, oameni care vor să lupte pentru un ideal nealterat. Mișcarea Populară este un partid cu idei curate, cu principii sănătoase, cu oameni care doresc o Românie mai bună. Eu, Clement Negruț, cred în aceste idealuri, lupt după aceste principii și de aceea am ales să fiu în Mișcarea Populară.

Preşedinte PMP Alba, deputat Clement Negruţ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

marius 13 august 2015 at 13:28

Demagogia, demagogului. Un mesaj fără consistenţă, o umbră deasă de superficialitate, rostită de un mesager mefistofelic.
Un băsist vrăjit de o blondă insipidă şi hrănită cu tupeu. Un politician anost care se caută într-un banc de rechini.
O cugetare spune: ” În politică, prostia nu este un impediment”.
Dacă nu este un impediment, însea că că este un avantaj.
PMP sau Partidul Marilor Puşcăriaşi se reuneşte la Alba, în aşteptarea unui ipocrit şi a unui impostor.
” Să trăiţi bine”. Am înţeles, şefu!
” Să minţiţi bine”. Am înţeles, şefu!
” Să furaţi bine”. Am înţeles, şefu!
” Să vă-nchinaţi mie”. Am înţeles, şefu!
” Şi nu uitaţi: unei blonde divine, totul i se cuvine”.
” Acesta este mesajul meu către prostime sau către cei care se aseamănă cu mine”.

Așa zis-a Burebista 13 august 2015 at 13:56

Acest partid nu este și nu va fi al românilor! Este condus atât la nivel central cât și la nivelul județului de oameni fără onoare care nu reprezintă cetățenii. Udrea e puternic virusată de Băsescu. Tu la fel.
Citez din președinta fără sutien a partidului:
„în campanie minți ca să te voteze electoratul, după care nu-ți mai pasă!” – zise Nuți.
„Venim în campanie și mințim!”
„Denigrăm pe ceilalți și când ajungem la putere facem exact ce au făcut cei dinainte!” – ia aminte Negruțule și fă ce spune președinta că altfel te dă afară.
„S-a schimbat doar buzunarul în care curge robinetul” – spune virusata blondă.

Ce mai vrei Negruțule? Virusatule!

@ marius si @ burebista 13 august 2015 at 21:32

@ marius-„partidul marilor puscariasi”-oare psd sau noul pnl ce sunt,nu-s partide pline de puscariasi si penali,vrei o lunga lista cu ei? @…burebista-oare ce zice tanti Nuti nu-i adevarat?!?!…ce a facut Klaus de la Sibiu din tot ce a promis in campanie sau unde-s milionul de locuri de munca a lui Ponta,sutele de km de autostrazi etc.” sau legat de „…oameni fara onoare…”-da-mi un exemplu din psd,pnl sau oricare partid de un politician cu onoare,au Ponta,Blaga,Gorgiu,generalul Oprea,Mihalache si toti ceilalti…onoare?!?!…ma indoiesc!

Robert 17 august 2015 at 15:25

P.M.P. + P.D. L. ACELAS GUNOI

Comentariile sunt oprite