Rămâi conectat

Politică Administrație

Clement Negruț: Nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Ponta. Viitorul prim-ministru va fi Gabriel Oprea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Deputatul PMP de Alba, Clement Negruț, susține că ”nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Ponta”, iar viitorul șef de cabinet va fi Gabriel Oprea care va forma un guvern cu cei de la PNL, ”sub umbrela măreață și primitoare a interesului național”.

Negrut01La 22 iunie 2015, președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de desemnare a lui Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, pe perioada imposibilității exercitării atribuțiilor de prim-ministru de către Victor Ponta, care a suferit o intervenție chirurgicală la genunchiul stâng într-o clinică din Turcia.

Citește și Ioan Dîrzu: Victor Ponta nu are motive să demisioneze! Bătălia politică trebuie dusă în Parlament, nu la DNA

”În opinia mea, Guvernul se află într-un mare deranj. Se pare că interesul național a început să-l îmboldească din ce în ce mai tare pe domnul general Oprea. Cred că acest lucru va duce în foarte scurt timp la căderea guvernului PSD. Eu prevăd că nu-l va prinde 1 august premier pe Victor Viorel Ponta”, a spus Clement Negruț.

Acesta susține că  ”trădarea domnului Oprea se va ascunde sub deviza interesului național. Acum generalul Oprea este premier și s-ar putea să-i placă”.

Negruț precizează că ”falia s-a creat” amintind și de nominalizarea ca director al SIE a lui Mihai Răzvan Ungureanu și reacția PSD-ului care a spus că nu-l susține, respectiv reacția UNPR-ului care a spune că-l susține.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea