Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Clement Negruț: IPOCRIZIA dlui Ovidiu Jidveian

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

„Dacă nu pricepi nimic, nu înţelegi o iotă, taci din gură. Nu are rost să îţi etalezi propria  neştiinţă!”, sfătuia în urmă cu un secol şi jumătate Dostoievski. Este dezamăgitor pentru cetăţeni să constate că dl. Ovidiu Jidveian,  candidatul USL pentru Camera Deputaţilor este atât de ignorant; şi-a însuşit în schimb repede principalul instrument electoral al uniunii pe care o reprezintă: MINCIUNA, MINCIUNA şi iarăşi MINCIUNA. Iar ca o contribuţie  personală –  IPOCRIZIA.  A acuza Guvernul  PDL că nu a luat măsuri pentru scăderea preţului la carburanţi în ultimii ani dovedeşte că tânărul candidat, complet nepregătit, habar nu are că,  într-o economie de piaţă, preţurile se formează liber, nu prin măsuri administrative, ca pe vremea defunctei societăţi socialiste. Cine a vândut PETROM, inclusiv zăcămintele prezente şi viitoare, austriecilor aproape pe nimic, dle avocat? Nu cumva PSD condus de Adrian Năstase, fostul preşedinte aflat acum în puşcărie? Din păcate nu pentru că a vândut iresponsabil aurul negru al ţării.  Sau pentru că a încredinţat fără licitaţie, americanilor de la Bechtel, scandalizând întreaga Europă, construcţia Autostrăzii Transilvania. Care a ajuns să coste România 26 milioane euro pe kilometru! De la buget nu din fonduri europene. Dl. Jidveian nu ştie administraţie, nu ştie econo­mie, dar vrea să ajungă în Parlament ca să iniţieze legi pentru care nu are nici o pregătire. Eu nu am făcut decât – în REPLICĂ la atacul său pe marginea spinoasei probleme a Autostrăzii din coridorul IV Paneuropean – să îi atrag atenţia că preţul exproprierilor s-a făcut prin lege şi nu la întâmplare. Am atras atenţia că ADEVĂRATA PROBLEMĂ  a construcţiei autostrăzilor în România este că, după ce a prăbuşit vertiginos economia aflată în creştere susţinută  prin alungarea investitorilor – speriaţi de jihadul politic declanşat împotriva instituţiilor statului de drept – şi blocarea fondurilor europene, Guvernul Ponta a tăiat la ultimele două rectificări bugetare cofinanţarea lucrărilor. Iar constructorii, neplătiţi, au scăzut puternic ritmul de lucru. Cum poţi să reproşezi fostului Guvern că „nu a ştiut să gestioneze acest proiect amplu”, când în 4 ani a construit 365 km autostrăzi şi a lăsat în lucru alţi 433 km? În timp ce partidele USL (PSD şi PNL), au construit în 19 ani de guvernare doar 5 km – „contribuţia” Guvernului Tăriceanu? Ipocrizia şi Minciuna trebuie să aibă şi ele limite, dle. candidat  roşu Jidveianu.
De ce nu spuneţi nimic legat de aceste adevăruri, dle USL-ist? Am acuzat Guvernul Ponta că a tăiat banii de la Autostrada Sebeş – Orăştie –  lipsind sebeşenii de posibilitatea de a scăpa în acest an de coşmarul rutier din municipiu – şi i-a plasat la Proiectul  „Centura Tg.Jiu” şi iarăşi noul proiect de constrcţie a unei autostrăzi care să traverseze judeţele Gorj şi Teleorman, adică fieful electoral al copreşedinţilor USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta. N-aţi răspuns la aceste dezvăluiri, dle avocat, şi aţi pierdut procesul. Cum îndrăzniţi să cereţi votul cetăţenilor din Sebeş, când USL i-a furat cu neruşinare? Banii din cofinanţare erau de la bugetul de stat iar în lipsa acestora nu vom primi nici fonduri europene. Acesta e ADEVĂRUL, dle candidat Ovidiu Jidveian.

Clement Negruţ, deputat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea