Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: ”Impozitul forfetar USL – șomaj, faliment, evaziune, scumpiri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul Ponta își arată tot mai mult colții transformându-se în călăul românilor. Iată cum impozitul forfetar, pe care executivul condus de dictatorul Ponta vrea să-l introducă de la 1 ianuarie va îngreuna și mai mult viața oamenilor.

Noul impozit forfetar, cadoul românilor de Anul Nou din partea USL, nu va face altceva decât să împovăreze și mai mult sectorul privat, să determine tot mai mulți patroni să lucreze la negru. În primul rând pentru că noul impozit forfetar va fi mai mare decât cel impus de fostul Guvern Boc. Dacă din 2009 se plătea în funcție de cifra de afaceri, acum se plătește în funcție de suprafață. Un prim efect ar fi creșterea prețurilor la servicii. Dorind să-și acopere costurile generate de noul impozit, cei mai multi patroni vor trece la scumpiri, pe de-o parte sau la reduceri de personal pe de altă arte. Astfel, din banii luați din impozitul forfetar statul va avea de plătit o mulțime de ajutoare de șomaj. Vom plăti mai mult pentru mâncare, servicii de cazare, pentru service-ul auto etc. Este ușor de înțeles astfel că tot noi, consumatorii, vom fi cei care vor avea de suferit din cauza acestui impozit.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În județul Alba 561 de firme cu 3.061 de angajați vor cădea sub incidența acestui proiect de lege. Este greu de crezut că această măsură va avea efectul scontat de a aduce bani la buget, din contră, va genera inflație, evaziune, muncă la negru și șomaj.

Se demonstrează în acest mod foarte clar că actualii guvernanți sunt incapabili să adune bani din economie, ei se pricep doar să ne împovăreze cu taxe peste taxe.

USL = demagogie. Iar în acest context ne aducem cu toții aminte cu ce patos înfiera USL-ul impozitul forfetar lansat de Guvernul Boc în 2009, chiar dacă PSD era la guvernare. Ce declarații, ce acuze și ce demonstrații economice făceau atunci, pentru a susține teoria că sectorul privat are nevoie de relaxare fiscală, de ajutor de la stat și nu de noi biruri. Ajunsă la putere, însă, coaliția uselistă s-a întors cu 180 de grade și dă încă o lovitură mediului de afaceri. În acest fel înțeleg Ponta, Antonescu și ai lor să crească nivelul de bunăstare al românilor, în acest fel își îndeplinesc ei promisiunile făcute la alegeri.

Deputat Clement NEGRUȚ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea