Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Clement Negruț: Îi văd de mână pe Roman și Hava. Dacă mai au o mână liberă le-o dau și eu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clement Negruț a spus că îl vede pe Florin Roman ținându-se de mână cu Mircea Hava, iar dacă mai au una liberă le-o întinde și el. Și nu este vorba despre vreo horă, ci de proiectele politice care sunt puse la cale, la nivel național și anume o fuziune între PNL și PDL.

”Mi-ar plăcea să cred că dincolo de orgoliile acestea politice înțelepciunea primează. Dacă îi văd de mână în jurul unor chestiuni legate de Alba Iulia, să ne gândim că orașul acesta are nevoie de o echipă de fotbal, de teatru. Atunci da, și dacă mai au o mână liberă le-o dau și eu”, a spus Clement Negruț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Acesta spune că principala țintă a PMP sunt alegerile din 2016, dar a intrat în bătălie pentru europarlamentare cu scopul de a arăta că sunt un partid curajos, iar rezultatele au fost mulțumitoare.

”Mulți nu au vrut să vină spre PMP pentru că se temeau că PMP-ul va fuziona după alegeri cu PDL-ul. Și dintre cunoscuții mei și dintre oamenii care nu au făcut politică au spus, dom-le, nu venim în PMP să ne duci în brațele lui Hava peste două luni. Ei acum argumentul e clar, vedem cine cu cine fuzionează, Mișcarea Populară este un partid de sine stătător”, a mai spus deputatul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea