Rămâi conectat

Politică Administrație

CL Alba Iulia va aproba, miercuri, semnarea contractului pentru salubrizarea orașului pe următorii trei ani

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri la ora 13.00, Consiliu Local Alba Iulia este convocat în ședință extraordinară pentru aprobarea încheierii contractului de salubrizare cu Polaris M Holding, după cum anunță reprezentanții administrației locale. Ședința va avea loc la Direcția Programe.

Firma Polaris M Holding a fost declarată câștigătoare a licitației pentru serviciul de salubrizare pe următorii trei ani în Alba Iulia, în luna ianuarie 2013. Semnarea contractului a fost întârziată de contestațiile depuse de ceilalți ofertanți (cele mai multe de Salprest Alba Iulia), litigiul fiind tranșat de magistrații Curții de Apel Alba Iulia la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit informațiilor din presa online, firma Polaris M Holding, aparţine familiei Martin, politicieni social democraţi din Constanţa, apropiaţi ai lui Radu Mazăre. Este printre deținătoarele trofeului de excelență din Topului Judeţean al firmelor din Constanța. Societatea se ocupă şi de salubrizarea oraşelor Arad, Tg. Jiu, Constanța, Mangalia, Eforie.

Ultimele licitații câștigate (în luna iulie 2013), au fost cele de prestare a serviciilor de salubrizare la Serviciul de Informații Externe și Direcția Generaă de Logistică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de milion, lansată în SEAP Primăria orașului Cugir a lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru semnarea unui contract de concesiune a Serviciului Public de gestionare a câinilor fără stăpân din localitate. Valoarea totală estimată a contractului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea