CL Alba Iulia va aproba, miercuri, semnarea contractului pentru salubrizarea orașului pe următorii trei ani

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Miercuri la ora 13.00, Consiliu Local Alba Iulia este convocat în ședință extraordinară pentru aprobarea încheierii contractului de salubrizare cu Polaris M Holding, după cum anunță reprezentanții administrației locale. Ședința va avea loc la Direcția Programe.

Firma Polaris M Holding a fost declarată câștigătoare a licitației pentru serviciul de salubrizare pe următorii trei ani în Alba Iulia, în luna ianuarie 2013. Semnarea contractului a fost întârziată de contestațiile depuse de ceilalți ofertanți (cele mai multe de Salprest Alba Iulia), litigiul fiind tranșat de magistrații Curții de Apel Alba Iulia la sfârșitul săptămânii trecute.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit informațiilor din presa online, firma Polaris M Holding, aparţine familiei Martin, politicieni social democraţi din Constanţa, apropiaţi ai lui Radu Mazăre. Este printre deținătoarele trofeului de excelență din Topului Judeţean al firmelor din Constanța. Societatea se ocupă şi de salubrizarea oraşelor Arad, Tg. Jiu, Constanța, Mangalia, Eforie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ultimele licitații câștigate (în luna iulie 2013), au fost cele de prestare a serviciilor de salubrizare la Serviciul de Informații Externe și Direcția Generaă de Logistică.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

3 Comentarii

pensionar sarac 27 august 2013 at 8:56

Candva in copilarie unblau cu un fel de jumatate container pe doua roti mari, matura, lopata si adunau tot din parc, din alei etx.Se uda aleile florile cu cisterna care aducea apa din mures.Acum se consuma apa potabila care consum este pus sa plateasca oamen ila regie (2-3 METRI CUB APA).Dar avem planuri, echipe de savanti, regi la rromi in loc sa LUCRAM .Pentru munca nu trebuie plan ci un bun gospodar, ce nu AVEM.

matahala 27 august 2013 at 12:20

nu avem bun gospodar dar il avem pe Hava

albaiulian 27 august 2013 at 12:14

salprestul va da oameni in somaj ,polaris nu va avea probabil suficienta logistica in prima faza iar de pierdut vor pierde albaiulienii si aproape sigur se va scumpii serviciul de salubrizare,deci ‘”din bine in mai bine”

Comentariile sunt oprite