Rămâi conectat

Politică Administrație

CL Alba Iulia va acorda finanțări nerambursabile de 500.000 de lei pentru activități nonprofit de interes local

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consiliul Local Alba Iulia va aproba, în ședința de săptămâna viitoare, Regulamentul pentru acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul local, pe anul 2014, pentru activități non-profit. Totodată se vor stabili prin hotărâre de consiliu și prioritățile pentru care se vor aloca bani, respectiv educație și activități de promovare turistică a Municipiului Alba Iulia.

Regulamentul pus în dezbaterea consilierilor cuprinde toate documentele care vor fi completate de către orice entitate care va solicita fonduri: cererea de finanțare, formularul de buget, declarația solicitantului, formularul pentru raportări intermediare și finale, declarația de imparțialitate, categorii de cheltuieli eligibile, model cv și declarația de confidențialitate și imparțialitate.

Potrivit reprezentanților administrației locale, în Alba Iulia implementarea unor activități relevante pentru actualul context de dezvoltare socio-economică a municipiului este o necesitate iar în urma adoptării bugetului local pe 2014 a fost alocată o sumă de 500.000 de lei pentru finanțarea acestor proiecte.

Atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă se va face exclusiv pe baza selecției publice de proiecte care va cuprinde următoarele etape: Publicarea programului anual pentru acordarea finanțărilor nerambursabile; publicarea anunțului de participare; înscrierea candidaților; transmiterea documentației; prezentarea propunerilor de proiecte; verificarea eligibilității, înregistrării și îndeplinirii criteriilor referitoare la capacitatea tehnică și financiară; evaluarea propunerilor de proiecte; comunicarea rezultatelor; încheierea contractului sau contractelor de finanțare nerambursabilă; publicarea anunțului de atribuire.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea