Rămâi conectat

Politică Administrație

CJ Alba cheltuieşte 170.000 lei pentru aparate de fitness în aer liber

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Judeţean Alba cheltuieşte anul acesta 170.000 lei pentru amenajarea a două parcuri de fitness în aer liber, unul la Cugir şi celălalt la Zlatna. Banii sunt prevăzuţi la capitolul investiţii şi provin din excedentul bugetar constituit la nivelul Consiliului Judeţean Alba în 2011.

Suma, aprobată în cadrul şedinţei de joi, este suficientă pentru achiziţionarea unor astfel de aparate şi pentru montarea lor.

Un astfel de parc există deja la Blaj, amenajat în Parcul „Avram Iancu”. Reprezentanţii opoziţiei din CJ Alba au contestat necesitatea unor astfel de investiţii în cele două zone ale judeţului, Zlatna şi Cugir, unde cu siguranţă banii şi-ar putea găsi cu uşurinţă altă destinaţie.

„Propun ca aceşti bani să fie trecuţi la infrastructură, la drumuri. Nu cred că acum ne lipsesc aceste aparate pentru fitness în aer liber”, a fost de părere consilierul PSD Ioan Florea. Suma a fost însă aprobată prin votul majorităţii consilierilor judeţeni PDL, democrat-liberalul Gheorghe Iviniş recomandându-i lui Florea, mai în glumă mai în serios, să fie de acord cu investiţia pentru a nu regreta la anul că nu s-a făcut, cu aluzie la faptul că Florea intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt zone din comuna Daia Română vor fi supravegheate cu 24 de camere video de înaltă rezoluție. Vor putea fi vizualizate și numele de înmatriculare ale autovehiculelor Comuna Daia Română va implementa un sistem de supraveghere video în scopul creșterii siguranței și prevenirii criminalității. În acest scop, administrația locală a inițiat demersuri pentru identificarea unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea