CJ Alba cheltuieşte 170.000 lei pentru aparate de fitness în aer liber

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Consiliul Judeţean Alba cheltuieşte anul acesta 170.000 lei pentru amenajarea a două parcuri de fitness în aer liber, unul la Cugir şi celălalt la Zlatna. Banii sunt prevăzuţi la capitolul investiţii şi provin din excedentul bugetar constituit la nivelul Consiliului Judeţean Alba în 2011.

Suma, aprobată în cadrul şedinţei de joi, este suficientă pentru achiziţionarea unor astfel de aparate şi pentru montarea lor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Un astfel de parc există deja la Blaj, amenajat în Parcul „Avram Iancu”. Reprezentanţii opoziţiei din CJ Alba au contestat necesitatea unor astfel de investiţii în cele două zone ale judeţului, Zlatna şi Cugir, unde cu siguranţă banii şi-ar putea găsi cu uşurinţă altă destinaţie.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

„Propun ca aceşti bani să fie trecuţi la infrastructură, la drumuri. Nu cred că acum ne lipsesc aceste aparate pentru fitness în aer liber”, a fost de părere consilierul PSD Ioan Florea. Suma a fost însă aprobată prin votul majorităţii consilierilor judeţeni PDL, democrat-liberalul Gheorghe Iviniş recomandându-i lui Florea, mai în glumă mai în serios, să fie de acord cu investiţia pentru a nu regreta la anul că nu s-a făcut, cu aluzie la faptul că Florea intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte al CJ Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

16 Comentarii

pitu 26 ianuarie 2012 at 18:34

ivinis asta mai creaza si atmosfera ca la birt !!!pt ei banii e …de jefuit!

Nelutzu 26 ianuarie 2012 at 19:30

Domnu’ presedinte Ion mai bine ai asfalta drumul intre Seusa si Teleac ca ne rupem masinile. Oricum e prea mare pomana electorala pentru Zlatna si Cugir. Fa-ne bre drumuri sa ne miscam si noi in voie!!!

Sivu 26 ianuarie 2012 at 19:33

Ce draq ne tre aparate de fitnes. Omule avem nevoie de locuri de munca si altele. Mai bine atrage investitori sau nu-i fugarii pe cei care vin la noi. Sunteti penibili, jenibili sau nu spun dobitoci! Mai ai rabdare pana incepe campania, duce-te-ai pe pustii sa nu mai auzim de tine si de partidul tau portocaliu analfabetule, anagramatule si pigmeu mustacios! Ciuma PDL trebuie sa fie starpita!

alex 26 ianuarie 2012 at 20:44

Ar merge si o telegondola in Cugir, de fapt chiar doua ar fi bune, una Cindeni-Catedrala si una STC-Raul Mic, pentru a nu mai fi nevoiti sa mergem pe sosea, pentru care desi proiectele sunt 100% terminate, Ministerul Dezvoltarii nu doreste sa acorde finantare, preferand in loc sa asfalteze comuna Vintu de Jos si drumurile pe care merg tractoarele pe camp…

Hai-hui 26 ianuarie 2012 at 23:46

Dumitrel si tu ai comis-o la fel ca sef’-to, zis si Marinelu’. Ce ai avut in minte sa arunci cu banii pe fereastra cand oamenii nu au ce manca in Zlatna si Cugir. Ai pus-o ca Mancuso! In veci de veci sa nu mai vezi CJul ca mare dobitoc ai fost si esti! Ne consolam ca nu vom mai putea vorbi la timpul viitor de tine, dar asta-i alta poveste. Pa si pu la revedere!

dolfi 27 ianuarie 2012 at 0:00

propun si alte proiecte marete: Cimitir cu 10 etaje, piscina la varsarea ampoiului in mures, centru pentru varstnici pe mamut, scoala de corectie de duminica… biserica in mall si chioscuri cu tzigari si alcool langa fiecare cancelarie din fiecare liceu din judet.
Acuma serios… tovarasi din consiliul judetean, ne insultati inteligenta si ne credeti naivi!
De ce draq nu creati conditii pentru atragerea de investitori care sa creeze locuri de munca de lunga durata, de ce nu construiti spitale sau macar niste parcari cu mai multe nivele… nu OZN-uri aiurea… !!!????

Aurelian 27 ianuarie 2012 at 0:14

Postacii USL-isti, sunt patrioti asa cum au dictat comunistii, tin la glie si la marlanie, contesta tot cei cu nuanta capitalista, se caciulesc la rusi dar dau tare pe unguri. Este dreptul consilierilor CJ Alba, ca sa cheltuiasca banii in aparate de fitness in aer liber, ca sunt foarte utile. In parcurile oraselor occidentale, sunt amenajate asemenea aparate, care nu sunt pentru tineri(acestia merg la sali de fitness, si utilizeaza aparate performante), aceste aparate sunt pentru vastra a 2 si a 3. Desigur ca numai USL-UL DETINE MONOPOLUL GOSPODARIRII BANILOR PUBLICI. Se vede asta din bunastarea Piticului Atomic si a lui Eutanasiu. Si militantii PCR-isti erau ca si cainii dalmatieni, latrau tot timpul si erau plini de „pete”! Parese ca ca USL-istii au avut buni invatatori!

Boc - ancul 27 ianuarie 2012 at 8:53

Ba fraieri sunteti! Ce aveti fratilor cu aparatele de fitnes ? Am vazut eu proiectul ! Este vorba de un aparat multifunctional HAMMER STRONG XT, personalizat, cu CIP, dotat la capat cu o cizma, „mama ei”…! Acolo merg numai „portocaliii”, „baga” CIP-ul, sa-i poata identifica, se aseaza pe aparat, apasa pe buton si-si trag suturi in cur cu cizma…! De aceea este indignat AURELIAN, ca si el este pe lista…! Ce aveti cu el, lasati-l fratilor sa-si traga si el suturi in cur…!

Pos(t)acu' 27 ianuarie 2012 at 13:41

Mai draga, ca sa zic asa… occidentalii despre care vorbesti tu au drumuri bune, chiar autostrazi, economia e stabila si oamenii au unde muncii. Lor le trebuie asa ceva ca sa se relaxeze. Noi nu avem nici drumuri, nici economie functionala dar poate ca PDLul ne vrea doar ca sclavi sanatosi. Asa ca haideti la miscare, vedem noi unde draq mai muncim sau pe ce drumuri sofam. Halal postal pedalist!

paulcalin 27 ianuarie 2012 at 19:01

mai omule… parcurile de fittness sunt pentru orasele care au drumuri, trotuare, parcari, spatii verzi..nu pentru un drum cu doar o banda asfaltata… trotoare din pamant sau iarba care iasa prin crapaturile asfaltului… banii trebuie folositi altundeva.

crina 27 ianuarie 2012 at 2:28

aurelian dragul meu ,ma surprinzi !!!tu vb de occident?nu iti este rusine sa compari Zlatna si Cugirul cu un oras din occident!!!!!SINCER?MA LASI FARA GRAI!!NU AI URMA DE OMENIE IN TINE OMULE!!UNELTA DE MANIPULAT PORTOCALIE CE ESTI!

Aurelian 27 ianuarie 2012 at 9:22

Ai dreptate Crina, in nici intr-un caz nu se pot compara, Eutanasiu, Darzu, Piticul Atomic, si USL, cu un partid occidental de opozitie. Desigur ca Romania are „o democratie originala”, fabricata de Ion Ilici Iliescu si compania, si are la fel o „opozitie distructiva”. De cand WC Tudor, a intrat in „amortire”, din lipsa banilor penali, ca Germania, i-a „stricat jucaria, numita „Garda”, si acum hotii romani lucra pe cont propiu, si numai cotizeaza la Vadim, „bresa ecologia, in politica politica”, a fost rapid ocupata de Cr(et)in Antonescu, care a dat tonul la „marlanii”, invatate, tot de la Vadim! Da Zlatna si Cugirul nu se pot compara cu orasele occidentale, dar se pot transforma, si de undeva trebuie inceput. Desigur ca de la Einstain incoace, totu-i relativ si discutabil! Apropo PeNaLi si PSD-istii dupa parerea ta, cand balacaresc totul, vor progresul sau, puterea cu ori ce pret? Si daca vor puterea, in interesul cui o vor, ca, ce se vede dupa Piticul Atomic si Eutanasiu, sunt numai prosperitatea personala, si dezastru social!

Boc - ancul 27 ianuarie 2012 at 9:38

AURELIENE tata, cred ca tocmai ai coborat de pe HAMMER STRONG XT, ai „folosit” cizma pana ai facut hemoroizi si acum te „maca-n cur” baiatule ! Dar m-am mai gandit la ceva : trebuie sa le propun la „astia” ai tai, sa aduca si un aparat de fitnes pt. „psiho-cucu”, ca tu si acolo ai probleme !

Ardeleanu 27 ianuarie 2012 at 13:07

Am văzut la Blaj parcul , este foarte frumos .Sper să nu fie devastate totuşi aşa că trebuiesc păzite . Monitorizate sau păzite continuu!

Andrei 27 ianuarie 2012 at 15:37

Nu scrieti nimic in ziar de bietul barbat care in cursul zilei de ieri a murit, dupa ce a alunecat pe scarile unei banci din Cugir?Si de cat de ignoranti sunt toti patronii si administratorii care nu au fost in stare ieri sa arunce nici macar o galeata de nisip pe trotuarele de pe bulevard.Era oglinda curata pe jos, iar bietul om si-a pierdut viata din cauza unor IGNORANTI!

plătitor de taxe 28 ianuarie 2012 at 8:33

țara arde babele se piaptănă!

Comentariile sunt oprite