CiuGOOD-ul, localitatea din județul Alba cu cea mai mică rată a șomajului: Procente infime pentru una dintre cele mai dezvoltate comune din România. Valoarea ratei șomajului

CiuGOOD-ul, localitatea din județul Alba cu cea mai mică rată a șomajului: Procente infime pentru una dintre cele mai dezvoltate comune din România. Valoarea ratei șomajului

Potrivit statisticilor Direcției Regionale de Statistică Alba, Ciugudul este localitatea cu cea mai mică rată de șomaj din județul Alba, înregistrând o valoare de doar 0,3%.

Ciugudul a devenit, conform ultimelor rapoarte furnizate de Direcția Regională de Statistică Alba, localitatea cu cea mai mică rată de șomaj din județul Alba.

INFORMARE COVID-19

Administrația ciugudeană oferă din nou exemple de competență și maturitate profesională. Prin crearea unei zone industriale și a încurajării investitorilor, Ciugudul a reușit, ca pe finalul anului 2019, să aibă cea mai mică rată a șomajului din județul Alba, cu o valoare de 0,3%.

„Ciugud – localitatea din Alba cu cea mai MICĂ rată a șomajului! 0,3%

Nu o spunem noi, ci acest lucru reiese din statisticile oficiale ale Direcției Regionale de Statistică Alba. Astfel, potrivit ultimului raport, care analizează finalul anului 2019, rata șomajului în județul Alba este 3,1%, în timp ce Comuna Ciugud este localitatea (din mediul urban, dar și rural) cu cea mai MICĂ rată a șomajului (0,3%). Sursa: https://www.alba.insse.ro/…/buletin-statistic-lunar-noiemb…/

Acest lucru se datorează în primul rând investitorilor care au avut curaj să vină în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar și să dezvolte afaceri „Made in Ciugud”. Aproximativ 30 de firme funcționează în această zonă industrială, iar locurile de muncă vor ajunge în curând la aproape 1.000.

Le mulțumim și noi, comunitate din Ciugud, pentru aportul pe care îl aduc, an de an, la dezvoltarea comunei”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Ciugud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...