Rămâi conectat

Actualitate

Circulaţia rutieră pe Transalpina rămâne închisă până pe 31 mai din cauza vremii nefavorabile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoseaua Transalpina nu va fi deschisă pe 30 aprilie, aşa cum era stabilit iniţial, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, iar șoferii ar putea circula pe acest drum doar din 31 mai, potrivit ultimelor date.

Circulaţia rutieră pe Drumul Naţional 67C -Transalpina rămâne închisă, pe tronsonul Rânca, judeţul Gorj – Şugag, judeţul Alba, până pe 31 mai, cu posibilitate de prelungire, în funcţie de starea vremii.

„Măsura s-a prelungit până la 31 mai, din cauza zăpezilor din ultima perioadă şi a riscului de producere a avalanşelor. Termenul era iniţial până pe 30 aprilie, dar s-a prelungit pentru că a nins foarte mult şi nu putem risca. Prognozele arată o încălzire şi ploi şi atunci putem să intrăm în zonă, cu utilajele. Anul trecut s-a deschis pe 15 iunie. Păstrăm legătura cu salvamontiştii permanent şi ne comunică dacă mai sunt riscuri sau nu”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristi Tudor, reprezentantul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu-Jiu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea