Rămâi conectat

Politică Administrație

Cinematograful Dacia transferat către Primăria Alba Iulia. Urmează reabilitarea sălii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Soluția unui cinematograf modern în Alba Iulia pare să se contureze în direcția cea mai firească, respectiv în reabilitarea cinematografului Dacia din municipiu.

Vestea bună ne-a fost dată de Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, care în urma unei întâlniri avute acum o lună cu Daniel Barbu, ministrul Culturii, a obținut acordul acestuia în ceea ce privește trecerea cinematografelor Dacia si Columna din Alba Iulia către CJ Alba si Primaria Alba Iulia.

Astăzi, potrivit răspunsului de la ministrul Culturii, Cinematograful Dacia din Alba Iulia a fost trecut din domeniul privat al statului in domeniul public al municipiului reședință de județ.

Am primit răspunsul de la ministrul Culturii referitor la Cinematograful Dacia din Alba Iulia. Este un răspuns pozitiv. A fost trecut din domeniul privat al statului in domeniul public al municipiului Alba Iulia. Mai trebuie sa-l preia primaria. In caz de refuz o sa-l preluam noi la Consiliul Județean întrucât vrem sa-l punem la punct, iar tinerii sa nu mai plece la Cluj pentru a vedea un film de calitate intr-o sala de calitate. Preluarea Cinematografului Dacia se va face in baza unui protocol intre Ministerul Culturii si primaria sau CJ Alba”, a declarat Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea