Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cinematograful Columna, preluat de Primăria Alba Iulia. Clădirea va fi demolată și vor fi amenajate parcări la nivelul solului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cinematograful Columna a fost preluat joi, 24 septembrie 2020, de către Primăria Alba Iulia. Clădirea va fi demolată și vor fi amenajate parcări la nivelul solului.

Astăzi, 24 septembrie Primăria municipiului Alba Iulia și RADEF “România Film” au semnat procesul verbal de predare primire pentru imobilul „Cinematograf Columna”.

Reprezentanții celor două părți au constatat starea avansată de degradare a clădirii și faptul că aceasta nu mai este funcțională.

Următorul pas este însușirea valorii de inventar a clădirii prin ședință a Consiliului Local și aprobarea ștergerii datoriilor acumunate la bugetul local, noul proprietar fiind Primăria Alba Iulia. În afara datoriilor la bugetul local, clădirea este grevată doar de datorii la furnizorul de apă Apa CTTA SA sucursala Alba Iulia.

Va urma apoi procedura de aprobare a demolării clădirii, având în vedere că aceasta nu mai prezintă siguranță în exploatare și revitalizarea zonei urbane ocupate în prezent. În primă fază vor fi amenajate parcări la nivelul solului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea