Rămâi conectat

Actualitate

Cine este militarul român care a MURIT tragic, lovit de un tanc: Avea 35 de ani și era căsătorit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cine este militarul român care a MURIT tragic, lovit de un tanc: Avea 35 de ani și era căsătorit

Militarul mort vineri la Smârdan coordona manevrele pentru începerea deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă, anunță MApN.

El avea 35 ani, era angajat din anul 2008 și era căsătorit. Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a murit vineri, în timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați, anunță MApN.

„Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă. Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața”, potrivit comunicatului de presă.

CITEȘTE ȘI: Un militar român a murit călcat de tanc în poligonul de la Smârdan: Tânărul avea 35 de ani

În acest moment, Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului. „Militarul avea 35 ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit. Conducerea MApN își exprimă profundul regret pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată”, se arată în finalul comunicatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Camioanele care transportă ilegal material lemnos, nu mai pot fi confiscate: Măsura, eliminată din Codul Silvic

Nicolae Valentin

Publicat

în

Camioanele care transportă ilegal material lemnos, nu mai pot fi confiscate: Măsura, eliminată din Codul Silvic ONG-urile ce apără pădurile patriei sunt scandalizate de o modificare din Codul Silvic. Articolul ce prevede confiscarea camioanelor care transportă ilegal materiale lemnoase a fost scos. Activiștii de mediu împreună cu cei 20.000 de semnatari ai unei petiții solicită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea