Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Charlie Watts, bateristul formației The Rolling Stones, a încetat din viață astăzi la vârsta de 80 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Charlie Watts, bateristul formației The Rolling Stones, a încetat din viață astăzi la vârsta de 80 de ani

Bateristul formaţiei rock britanice The Rolling Stones, Charlie Watts, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 80 de ani, a anunţat agentul său, Bernard Doherty, care a deplâns dispariţia „unul dintre cei mai mari toboşari din generaţia sa”, informează AFP.

„Cu imensă tristeţe anunţăm decesul dragului nostru Charlie Watts”, a spus agentul său într-un comunicat, adăugând că acesta „a murit paşnic într-un spital londonez în cursul zilei de marţi înconjurat de familia sa”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un purtător de cuvânt al artistului a anunţat la începutul lunii august că acesta nu va participa la turneul trupei în Statele Unite, programat pentru această toamnă după ce a fost amânat anul trecut, invocând motive medicale. ”Charlie a fost supus unei proceduri care a fost încheiată cu succes, dar medicii au ajuns la concluzia că are nevoie de odihnă corespunzătoare şi de recuperare”, a declarat reprezentantul lui Watts fără a oferi alte detalii.

Watts a fost înlocuit cu Steve Jordan pentru turneul în Statele Unite, care ar trebui să înceapă la St Louis, la 26 septembrie.

Bateristul, care a împlinit 80 de ani în iunie, era membru al The Rolling Stones din 1963. Alături de solistul Mick Jagger şi de chitaristul Keith Richards, Charlie Watts a pus bazele faimoasei trupe rock.

În 2004, Watts a fost tratat pentru cancer la gât la Spitalul Marsden din Londra, în urma căruia şi-a revenit după patru luni, perioadă care a inclus şase săptămâni de radioterapie intensivă.

„Charlie a fost un soţ, un tată şi un bunic foarte iubit şi, de asemenea, ca membru al Rolling Stones, unul dintre cei mai mari baterişti din generaţia sa”, a spus Doherty.

„Solicităm ca intimitatea familiei sale, a membrilor grupului şi a prietenilor apropiaţi să fie respectată în aceste momente dificile”, a adăugat agentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când se întorc elevii la școală după vacanța de Paște: CALENDAR Evaluare Națională și Bacalaureat 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se întorc elevii la școală după vacanța de Paște: CALENDAR Evaluare Națională și Bacalaureat 2024 Elevii din România reîncep cursurile miercuri, 8 mai, după vacanța de Paște în care au intra din 27 aprilie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. După vacanța de Paște, se va desfășura ultimul modul al anului școlar 2023-2024. Elevii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea