Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

CFR: Călătorii de weekend cu tarif redus de până la 35%

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Cei care vor să meargă cu trenul la sfârşitul săptămânii vor putea beneficia de reduceri la preţul biletelor. CFR Călători  a lansat luni o nouă ofertă de călătorie cu trenul, destinată celor care aleg acest mijloc de transport la final de săptămână.

În funcţie de câte weekend-uri pe lună mergeţi cu trenul, reducerea poate fi de 15% (pentru doua weekend-uri), 25% (pentru trei weekend-uri) sau 35% (pentru patru weekend-uri).

 Biletul de weekend este o legitimaţie de călătorie care se emite pentru o singură persoană, la acelaşi rang de tren – Regio, Interregio sau Intercity, la clasa 1 sau clasa a 2- a (vagon clasa sau cuşetă) – şi aceeaşi rută, pe distanţe de până la 1000 kilometri.

Acest bilet nu dă dreptul la întreruperea călătoriei. Reducerile nu se cumulează cu alte reduceri. Nu este obligatorie procurarea tichetului de rezervare a locului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noua metodă de calcul a salariului minim în România: Directiva cu noile criterii de stabilire care trebuie respectată

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noua metodă de calcul a salariului minim în România: Directiva cu noile criterii de stabilire care trebuie respectată Ministerul Muncii elaborează o nouă formulă pentru stabilirea salariului minim brut garantat pe țară, care va lua în considerare puterea de cumpărare, nivelul câștigului salarial mediu brut și productivitatea muncii. Autoritățile încearcă să implementeze o Directivă europeană […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea