Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Certificatul verde rămâne obligatoriu pentru cei care vor să meargă la mall: Raed Arafat explică neînțelegerile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Certificatul verde rămâne obligatoriu pentru cei care vor să meargă la mall: Raed Arafat explică neînțelegerile

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Raed Arafat, a afirmat că certificatul verde rămâne obligatoriu pentru cei care vor să meargă la mall. Excepție fac persoanele care merg la mall la un centru de vaccinare pentru a se vaccina sau cei care merg la o unitate administrativă (n.r.: pașapoarte) cu programare.

„Între CNSU și HG emisă au fost unele diferențe care au fost pe baza unor neînțelegeri juridice și modul de translatare nu a fost foarte clar.

În centrele comerciale nu o să găsiți cuvântul mall pentru că nu există în legislație. Au existat și în hotărârea treacută, dar din cauza normelor juridice erau încadrate la 50% din persoane. Noi avem vaccinare sau trecere prin boală.

La mall sau centrele comerciale e obligatoriu certificatul verde, vaccinat sau trecut prin boală. Se permite doar accesul celor care intră în mall să se vaccineze la un centru de vaccinare, dar trebuie organizat: se intră, se iese din mall pe o zonă specială.

Mai e la pașapoarte la mall: acolo se poate intra cu test valabil și cu dovada programării la centrul de pașapoarte”, a spus Raed Arafat.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea