Rămâi conectat

Curier Județean

Cercul de Marketing al UAB organizează evenimentul „Lumini! Cameră! Publicitate!”, în 7 decembrie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Lumini! Cameră! Publicitate!” a ajuns, în 2015, la cea de-a V-a ediție, iar spectatorii vor avea ocazia să urmărească o serie de proiecții ale celor mai bune spoturi publicitare, în stilul imaginat de Jean Marie Boursciot, prin „Noaptea devoratorilor de publicitate”.

Lumini, Camera si PublicitateEvenimentul este organizat de Cercul de Marketing al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și va avea loc luni, 7 decembrie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților.

Publicul albaiulian are ocazia de a viziona cele mai amuzante, intrigante și bine realizate reclame aflate în tematica jocurilor și a copilăriei. Anul acesta reclamele vor fi împărțite în 4 calupuri, pe temele:

  • Animații
  • Copii
  • Jocuri/Jucării
  • Campanii sociale.

Spectacolul va fi întregit prin intervențiile trupei de teatru de improvizație „Backstage Boys”, care a adus numeroase zâmbete publicului în ediția de anul trecut, oferind un spectacol inedit. Evenimentul se va desfășura pe o perioadă de 3 ore, timp în care se vor organiza și concursuri cu premii speciale.

Începând cu prima ediție a evenimentului, publicului i s-a oferit o gamă diversificată de reclame, precum MenvsWomen, Food&Drinks, reclame emoționale, topuri, technology, cultural și altele. An de an, organizatorii aduc un plus poveștii ce urmează a fi vizionată, prin abordarea unei tematici captivante.

Cercul de Marketing al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, coordonat de Conf.univ.dr. Andreea Muntean, a fost înființat în anul 2008, la inițiativa studenților care au vrut să capete experiență în organizarea evenimentelor și care au manifestat un interes deosebit pentru domeniul marketingului.  În fiecare an, studenții organizează acest eveniment cu succes, abordând   diferite teme. Publicul a fost unul dintre susținătorii acestui eveniment, prin prezența spectatorilor  și prin feedback-ul pozitiv dat prin intermediul chestionarelor create.

Pe această cale, le mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru sprijinul acordat și pentru  încrederea pe care ne-o oferă.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să vă bucurați de spectacol! (V.N.)

 

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia 

Facultatea de Științe Economice

Departamentul de Administrarea Afacerilor și Marketing

Cercul de Marketing


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea