Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cercetători și specialiști din Australia, Columbia sau Rusia, la Alba Iulia, la a V-a ediție a Workshop-ului ”Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul de Relaţii Internaţionale al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează în perioada 26-27 aprilie 2018 cea de-a cincea ediție a Workshop-ului exploratoriu  Internationalisation of Higher Education: Challenges and Rewards, cu participarea unor cadre didactice, cercetători și specialiști din Australia, Bosnia și Herțegovina, Columbia, Polonia, și  Rusia, dar și a unor reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), Primăriei Municipiului Alba Iulia, Universității de Științe Agricole și Veterinare a Banatului “Regele Mihai I al României”.

Deschiderea festivă a Workshop-ului exploratoriu: joi, 26 aprilie 2018, ora 9.30, Amfiteatrul A9.

Cu această ocazie, în data de 27 aprilie 2018, Centrul de relații internaționale organizează prima întâlnire a Consiliului Rețelei Centrelor de Relații Internaționale din cadrul Universităților partenere – UNIRO, ce își propune să promoveze bunele practice în domeniul educației, cercetării și inovării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea