Rămâi conectat

Ştirea zilei

Cercetaţi pentru tâlhărie – și-au lăsat colegul de pahar fără bani, telefon și aparate foto

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţia Alba Iulia a fost sesizată noaptea trecută, la ora 4.00, de către un bărbat de 36 ani, din municipiul Sebeş, despre faptul că în timp ce se afla în apropierea şoselei de centură a fost victima unei infracţiuni. 

În urma verificărilor s-a stabilit că victima,  Ilie M., a consumat băuturi alcoolice într-un local din incinta Staţiei CFR Alba Iulia, împreună cu doi bărbați necunoscuți, după care s-a deplasat cu aceștia spre şoseaua de centură a municipiului, cu intenţia de a ajunge în Sebeş, cu o maşină de ocazie.

Ajunşi în apropierea şoselei de centură, cele două persoane l-au deposedat pe Ilie M., prin folosirea forţei, de bunurile pe care le avea asupra sa, respectiv un telefon mobil, două aparate foto şi de suma de 400 lei. Ca urmare a cercetărilor ulterioare efectuate, poliţiştii au identificat autorii faptei în persoana lui Marin B., de 34 ani, din oraşul Cugir, Ionuţ I., de 26 ani, din oraşul Zlatna. În cauză s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie calificată”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 233, 234, aliniatul 1, litera d, din Codul Penal, iar faţă de Marin B., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi, 28 iunie a.c., acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea