Rămâi conectat

Curier Județean

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș organizează preselecții pentru seminariile „Limba engleză prin lectură și joc de rol”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș anunță organizarea de preselecții pentru participarea la seminariile speciale de perfecționare a cunoștințelor de limbă engleză prin lectură și joc de rol.

Acestea se vor derula joi, 14 noiembrie 2019, între orele 14:00-16:00, la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Proiectul este dedicat tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, care au cunoștințe medii de limba engleză, este coordonat de prof. Lavinia Kamla Donose și va cuprinde o serie de seminarii gratuite de învățare sau perfecționare a cunoștințelor de limbă engleză atât prin lectură și joc de rol, cât și prin descoperirea și deprinderea capacității de a gândi și de a comunica într-o limbă de circulație internațională.

Pentru informații suplimentare, inițiatorii proiectului vă stau la dispoziție la numărul de telefon 0372930929 sau la adresa email: [email protected].

Proiectul este inițiat și implementat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Proiectul “Pet Care”, organizat de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Strângere de fonduri pentru adăpostul de câini, expoziție de lucrări de artă realizate de elevi, parada animalelor de companie și tombolă Proiectul “Pet Care” este organizat vineri, 19 aprilie, de Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. Printre activitățile organizate se numără […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea