Rămâi conectat

Curier Județean

Centru Cultural Multifuncțional la Zlatna: Licitația pentru proiectare, verificare și asistență tehnică, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centru Cultural Multifuncțional la Zlatna: Licitația pentru proiectare, verificare și asistență tehnică, lansată în SEAP

Primăria orașului Zlatna a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru servicii de proiectare, verificare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul ”Îmbunătățirea calității vieții în orașul Zlatna”, Componenta A ”Centrul Cultural Multifuncțional, oraș Zlatna, jud. Alba”.

Valoarea totală estimată a contractului este de 225.000 lei, fără TVA.

Amplasamentul proiectului se află în centrul orașului Zlatna, pe strada Valea Morilor, nr. 5, lângă Casa de Cultură a orașului Zlatna, clădire reabilitată recent și readusă la viață într-un circuit cultural. În prezent, pe terenul cu suprafața de 1.061 mp, se află două rânduri de stâlpi din beton armat care se presupune că au fost realizați pe conceptul structural al halelor industriale construite în jurul anilor 70, această structură este propusă spre demolare deoarece se află în stare de degradare și nu aduc nici un beneficiu pentru implementarea obiectivului propus, în plus deranjează în executarea demisolului cu destinație de parcare. Pe teren există amplasată o construcție cu destinația de punctul de transformare electrică. Această are regim de înălțime parter și suprafața construită de 25,29 mp.

Terenul propus pentru realizarea investiției dispune de rețele de utilități care se vor utiliza pentru branșamentele și racordurile propuse prin proiect.

Primăria este interesată de realizarea unui – Centru cultural multifuncțional, cu o suprafață construită de 773,28 mp, și un regim de înălțime, demisol, parter, etaj I, etaj ÎI, La demisol amenajarea unei parcări subterane cu un număr de 10 de locuri de parcare, la parter – Sala de evenimente cu un nr. de 196 de locuri, foier, fosă orchestra, scenă, grupuri sociale, la etaj I – Balcon cu 128 locuri, foier, camera artiști, grupuri sociale; la etaj ÎI Camera artiști, spațiu tehnic, magazii, grupuri sociale.

Pentru realizarea obiectivului de investiții este necesară ocuparea unei suprafețe totale de teren de 773,28 mp.

Pe teren există amplasată o construcție cu destinația de punctul de transformare electrică. Această are regim de înălțime parter și suprafața construită de 25,29 mp. Terenul propus pentru realizarea investiției dispune de rețele de utilități care se vor utiliza pentru branșamentele și racordurile propuse prin proiect.

În vecinătate există o clădire cu funcțiune culturală Construită în jurul anului 1760, clădirea a avut în decursul timpului mai multe destinații și proprietari, iar la sfârșitul anilor 70 a devenit sediul Casei de Cultură a orașului Zlatna, precum și al Bibliotecii Orășenești. Clădirea a fost reabilitată în ultimii 2 ani iar propunerea vine într-o completare arhitecturală în spiritul stilului neoclasic.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea