Rămâi conectat

Actualitate

„Celebrele păcănele, eliminate din toate orașele”. Ciolacu anunță noi măsuri privind jocurile de noroc în România

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

„Celebrele păcănele, eliminate din toate orașele”. Ciolacu anunță noi măsuri privind jocurile de noroc în România

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României, a făcut o declarație importantă sâmbătă, după ședința PSD, în legătură cu o inițiativă menită să elimine „păcănelele” din toate orașele țării.

El a afirmat: „Avem și o propunere la Camera Deputaților privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: celebrele păcănele să fie eliminate din toate orașele, așa cum este peste tot în Europa”.

În România, conform unor statistici recente, aproximativ 15% dintre adulți se implică în diverse forme de jocuri de noroc, iar incidența dependenței de astfel de jocuri la persoanele de peste 18 ani este de aproximativ 0,6%, ceea ce înseamnă că aproximativ 98.000 de persoane sunt afectate.

Potrivit datelor, cei mai activi pariori din România sunt de obicei bărbați tineri, cu vârste între 18 și 24 de ani, necăsătoriți, provenind din mediul urban și cu educație medie.

La nivel național, există peste 10.000 de agenții de pariuri sportive și mai mult de 70.000 de aparate cunoscute sub numele de „păcănele”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea