Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cele mai tari metode de copiat la BACALAUREAT sau la examenele din SESIUNE

Dragoş Suciu

Publicat

în

URS Construct

Elevii certați cu învățatul dar buni prieteni cu copiatul trebuie să pregătească de pe acum terenul pentru examenele de Bacalaureat. Aceste metode sunt utile și pentru studenții care se află în toiul sesiunii.

Dacă oricum n-ai învățat și nu ai cunoștințele necesare de a promova examenul mai ai o șansă, copiatul. Iată câteva metode utile care te-ar putea scoate din belea în această vară.

Atenție! Orice tentativă de copiat la Bacalaureat se pedepsește cu interdicția de a susține examenul în următoarele două sesiuni. Timp îndeajuns pentru pregătire.

Metoda cu pixul bluetooth Poate fi folosit atât la scris, cât şi pentru ascultarea prietenului care dictează rezolvarea subiectelor.

Metoda cu ceasul. Gadgetul este un ceas CSM, iar pe ecranul lui se poate citi un text scris dinainte. Totodată, la el se poate şi asculta mesajul transmis de un interlocutor din afară, tot prin intermediul unor căşti.

Metoda cu telefonul mobil. Aceasta este cea mai utilizată metoda în ziua de astăzi.

Colegul din faţă/stânga/dreapta. Pentru această metodă e nevoie de două persoane, dintre care una trebuie neapărat să mai şi înveţe.

Scrisul în palmă, pe bancă, pe picior, pe încălţăminte. Această metodă are destule şanse de reuşită.

Metoda cu pixul cu ultraviolete. Aceasta este o tehnică de copiat care necesită, pe lângă pixul cu ultraviolete, o pereche de ochelari cu care să se poată observa scrisul. În cazul în care este soare în sală, această metodă este foarte eficientă.

Metoda cu handsfree. În acest caz e nevoie de două persoane, cel care dictează şi cel care merge la examen. Sau poți alege varianta updatată „microhandsfree prin bluetooth” care se pune în ureche, pe timpan, un pic riscantă din punct de vedere medical, deoarece cipul poate rămâne în ureche.

Mersul la toaletă, un şiretlic la care apelează mai ales studenţii care doar vor să îşi amintească unele informaţii.

Copiatul din copiuțe, cărţi, cursuri. Este cea mai populară şi cea mai veche metodă de copiat şi necesită multă vigilenţă din partea celor care o folosesc şi bunăvoinţă din partea profesorilor.

Zgâriate. Această metoda de copiat necesită o muncă foarte laborioasă în ziua dinaintea examenului. Este utilizată urma lăsată de pix în urma copierii cursurilor. Este o metoda folosită de elevii și studenţii cu vederea foarte bună, dar şi cu o răbdare pe măsură.

Acest articol nu are rolul de a instiga, ci doar prezintă cele mai populare metode care le-au folosit tinerii pentru a copia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 ianuarie 1821: Începutul revoluției lui Tudor Vladimirescu, revoluție care a marcat sfârșitul domniilor fanariote

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 ianuarie 1821: Începutul revoluției lui Tudor Vladimirescu, revoluție care a marcat sfârșitul domniilor fanariote La începutul secolului al XIX-lea, sub influența Revoluției Franceze și prin intermediul cuceririlor napoleoniene, se răspândesc în Europa noile concepții politice care propovăduiau dreptatea și egalitatea socială și dreptul la autodeterminare al popoarelor asuprite. Înfrângerea lui Napoleon la Waterloo, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea