Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Cele două creșe din Alba Iulia își deschid porțile în această lună. Au fost aprobate dosarele de înscriere pentru 80 de copii

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cresa-copiiComisia instituită la nivelul Primăriei Alba Iulia a finalizat procedura de evaluare a cererilor de înscriere a copiilor în cele două creșe din municipiu.  Modul de repartizare al copiilor s-a realizat în conformitate cu prevederile Legii 263/2007 și anume, în ordinea datei de depunere a cererilor, în limita locurilor disponibile aprobate. Au fost analizate și aprobate un număr de 80 de dosare.

Din data de 8 septembrie Creșa Ampoi își va începe activitatea, urmând ca și Creșa 1 Cetate să își desfășoare programul normal din a doua parte a lunii septembrie. Pentru creșa din Cartierul Cetate mai sunt necesare achiziția de materiale didactice, dar și completarea personalului.

Odata ce toate semnalele au indicat necesitatea unei crese in cartierul Cetate, pentru noi acest lucru a devenit o prioritate. Am reusit sa finalizam aceasta investitie si sa asiguram cele mai bune conditii pentru copii, transformand in mod eficient  o cladire care a avut o alta destinatie, folosind tot ce e mai bun in toate etapele de lucru.  Pe cat de repede ne-am miscat noi, pe atat de mult ne-au incurcat institutiile statului si dispozitiile guvernului in angajarea personalului necesar. In final, ne-am asumat totul si am facut in asa fel ca parintii si copiii sa beneficieze de o investitie atat de asteptata, in vremuri care-ti conditioneaza angajarea de personal intr-o cresa”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului.

Situatia financiara a investitiilor la noua cresa indica un total de 1 478 569,88 lei bani destinati lucrarilor de modificare a destinatiei spatiului cu o suprafata desfasurata de 912 mp. La aceasta suma se adauga totalul dotarilor interioare (saltele, haine de pat, mobilier, aparatura electrocasnica, jaluzele, echipamente IT etc.) de proximativ 215 000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea