Cei trei bărbați care au fost prinși la furat cabluri de cupru în Sebeș, cercetați în stare de arest preventiv și arest la domiciliu

Bărbații care au sustras cabluri de cupru din incinta unei societăți comerciale din Sebeș au fost reținuți și prezentați în fața magistraților. Unul dintre ei va fi cercetat în stare de arest preventiv, iar ceilalți doi în arest la domiciliu.

La data de 13 martie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de trei bărbați din Sebeș și Bucerdea Grânoasă, care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

INFORMARE COVID-19

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 12 martie 2020, au sustras cabluri de cupru, din incinta unei societăți comerciale din Sebeș. Aceștia au fost surprinși, de polițiști, în flagrant delict, chiar în momentul în care furau. Pentru că nu s-au supus somației, un polițist a folosit armamentul din dotare și e executat un foc de avertisment.

În cursul zilei de sâmbătă, 14 martie 2020, cei 3 au fost prezentați în fața magistraților, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș a dispus cercetarea în stare de arest preventiv a bărbatului de 43 de ani, din Sebeș și măsura preventivă a arestului la domiciliu față de ceilalți doi bărbați.

Informații de background

La data de 12 martie 2020, în jurul orei 23.20, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, i-au depistat, în flagrant delict, pe trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 43 de ani, din Sebeș și Bucerdea Grânoasă, în timp ce sustrăgeau cabluri de cupru de pe doi tamburi industriali aflați în incinta unei societăți comerciale din Sebeș.

Pentru că, în urma somației făcută de polițiști, unul dintre bărbați nu s-a supus, un polițist a folosit armamentul din dotare și a executat un for de avertisment, în plan vertical.

Ulterior, toți cei 3 bărbați surprinși la furat au fost imobilizați și conduși la sediul poliției, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...