Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Cei doi bătăuși din Baia de Arieș și Lupșa arestați preventiv pentru o perioadă de 17 zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 22 ianuarie 2015, poliţiştii din Baia de Arieş i-au prezentat pe V.C.D., de 21 de ani, din comuna Lupşa şi D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni.

catuse_politiePotrivit IPJ Alba, “cei doi tineri sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor infracțiuni de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii publice.

Faţă de cei doi Parchetul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi i-a prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 17 zile.”

Informaţii de background:

În data de 21 ianuarie, poliţiştii din Baia de Arieş au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri care sunt bănuiţi de comiterea mai multor fapte cu violenţă.

În cauză s-a reţinut faptul că în data de 01.12.2014, în jurul orei 0330, V.C.D., de 21 de ani, din comuna Lupşa, împreună cu D.A., de 23 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce se aflau într-un local public din Baia de Arieş, l-au agresat pe un bărbat, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

În noaptea de 17/18.01.2015, cei doi tineri, în timp ce se aflau într-un local public din comuna Lupşa, i-au agresat  pe doi bărbaţi, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare 7 respectiv 3 zile de îngrijiri medicale.

Totodată, cu ocazia scandalurilor provocate, tinerii au distrus bunuri în valoare totală de 4.000 de lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea