Rămâi conectat

Actualitate

Ceața și ploile continuă, însă vremea se încălzește ușor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vremea se incalzeste, marți, cu 2-3 grade, însă ploile izolate, ceața si burnița vor continua să fie o prezență cotidiană, mai ales în interiorul arcului Carpatic, anunță meteorologii.

Maximele prognozate de meteorologi pentru a doua zi a saptamanii se incadreaza intre 4 grade la Miercurea Ciuc si la Suceava si 12-13 grade in mai multe localitati din Banat, Crisana si din Transilvania.

Administratia Nationala de Meteorologie a lansat o avertizare de ceata deasa valabila pentru noua judete din Romania, pana la ora 12.00.

Sunt vizate zonele joase si drumurile nationale din judetele Mures, Alba, Sibiu, Brasov, Harghita inclusiv municipiile Targu Mures, Alba Iulia, Sibiu, Fagaras.

Zonele joase si drumurile nationale din judetul Alba, inclusiv municipiul Alba Iulia, se vor afla și în zilele următoare sub avertizarea meteo de ceață.

Se va semnala ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Mai mult soare se anunta la munte. Doar in estul Carpatilor Orientali si in sudul Carpatilor Meridionali vor fi innorari si se vor semnala burnite sau ploi slabe. Valorile maxime nu se modifica nici ele semnificativ fata de ziua precedenta: vor fi 8 grade la Predeal si la Paltinis, 5 grade la Semenic si 12 grade la Stana de Vale.

In regiunile intercarpatice, ziua este mai calda decat in mod normal pentru a doua jumatate a lunii noiembrie. Meteorologii anunta 6 grade la Miercurea Ciuc, 9 grade la Brasov, 11 grade la Sibiu, 12 grade la Alba Iulia, 13 grade la Timisoara si 12 grade la Oradea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea