// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Ceai fierbinte, oferit gratuit trecătorilor de o farmacie din Alba Iulia

ceai fierbinte gratuit alba iulia01Frigul pătrunzător și viscolul din ultima perioadă au pus în pericol viețile oamenilor fără adăpost, dar și a cetățenilor care au fost nevoiți să iasă din case. Pentru a veni în sprijinul lor, o farmacie din Alba Iulia oferă trecătorilor un ceai fierbinte și îi lasă să se încălzească în incintă.

Este vorba despre farmacia SicVolo din cartierul Cetate, aflată pe Bulevardul 1 Decembrie, care anunță trecătorii că servește ceai gratuit, printr-un panou amplasat la marginea trotuarului.

Astfel, cei care se confruntă cu frigul de afară și ajung în zona farmaciei pot apela cu încredere la personalul farmaceutic, care s-a arătat foarte amabil.

În această perioadă, persoanele care petrec mai mult timp în exterior pot suferi de hipotermii și degeraturi. Cei mai expuși afecțiunilor cauzate de temperaturile scăzute sunt bătrânii, cardiacii și copiii mici.

Reamintim că județul Alba s-a aflat în această săptămână sub cod galben și portocaliu de vreme geroasă, ninsori și intensificări ale vântului, iar minimele au ajuns la -29 de grade Celsius. Până vineri, meteorologii au emis o informare meteorologică de viscol și polei.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

3 Răspunsuri la Ceai fierbinte, oferit gratuit trecătorilor de o farmacie din Alba Iulia

 1. florin 12.01.2017 la 21:14

  felicitari

 2. Ligia 14.01.2017 la 12:22

  Frumos din partea lor!

 3. Jon 14.01.2017 la 13:23

  publicitate aiurea.

  o mana de praf si 2 l de apa calda…
  pt fraieri..cine sta la farmacie la ceai?
  de ce nu au dat vin cald gratis?